TOPLAM 8.500 TL BUTCE ILE 3DCIZIM SISTEMI

maliozt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar günaydın, ben ofis sistemi olarak 8.500 Tl maximum bütçe ile 3dçizim yapacağım bir sistem toplamak istiyorum. Bana ısı sorunj yaratmayacak ve orta halli bir sahnede (ör.3/4 milyon polygon) sorun cikarmayacak bir sistem olmasini istiyorum.Önerilerinizi bekliyorum .Bu arada kullanilacak programlar Autocad,3dsmax render motoru olarak ise Vray ve Corona.
Ekstra olarak 1.500 Tl gibi bir butcemde monitor icin mevcut.Simdiden tesekkur ederim..

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Akşama kadar bekleyin. B550 anakartlar çıkış yapacaktı ama hala piyasaya satışa girmedi. Listelerde var satışta değiller. Bugün yarın bir satışa çıksınlar Ryzen 7 veya 9 bir CPU ile Quadro P620 ekran kartlı 32 GB bellekli 480/500/512 GB M.2 ve isteğinize göre harici arşiv depolaması için HDD disk ile bir sistem önerisi yaparım size. Önce anakartların fiyatlarını görmem gerek.

Son bir sorum var. Siz bileşenleri ayrı ayrı en ucuz siteden alıp kendiniz evden toparlayabilir misiniz?

KS

maliozt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Cevap için teşekkürler. Benim icin en iyi durum yarın gün içerisinde hemen montaj yapabilecek bir firma,tedarikci vs bulmak.tabi en son çare kendim de toplayabilirim ama benim için son secenek.2.durumda ucuz parcalardan toplayabilirim ancak benim odeyip almam gerek hemen kargo suresi vs. bana pek uygun gorunmuyor.Ayrics size bir de sorum olacak ryzen 3700x taktigimi varsayarsak harici bir sogutmaya ihtiyac olur mu ? Tesekkürler.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Size tek bir siteden toplama hizmeti ile ürün önerisi yaparım. B550 satışa çıksın yardımcı olacağım. Ekstra olarak 3700X işlemcisindeki "Stok" soğutma gayet iyi sonuçlar verir sorun yok ama ille biraz serin çalışsın derseniz 250-350 TL arasına iyi bir kule tipi soğutma önerisi yaparım dert değil. Siz bana HDD için kaç TB düşünceniz var onu bir belirtin yeterli.

KS

maliozt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Benim içim 2tb bir hdd yeterli olacaktir diye tahmin ediyorum en azindan su asamda ilerisi icin eklemeler yapabilirim veya dolu olani degisim yaparim. Tek siteden bana parcalari vermeniz benim icin yeterli olacaktir cok tesekkurler bir de 8.500 olan butceme yer kalirsa kule tipi sogutma alma durumu olabilir veya 1500 Tl olan monitor butcemden kisip sogutmaya ayirabilirim monitorde 144 hz olsun 1 ms olsun gibi sartlar elzem degil benim acimdan.Tekrardan cok tesekkur ederim.Iyi calismalar.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Monitörünüz AOC 23.8" 24G2U 144Hz 1ms IPS - 1.608.55 TL bu olacak. IPS panel çizim vs. işlerinde renk olarak size üst düzey görüntü sağlar. 1ms Panel süresine ek 4ms Input Lag süresi var ki buda çok iyi bir oyun deneyimi sunar. 144Hz tazeleme hızı var zaten buda yeterince iyi bir değer. Bu monitör indirimlerde 1500 TL altına inebiliyor genel olarak ama şuan ki fiyatı iyi sayılır. İncehesap indirimleri var her cuma buna eş değer bir ürün indirime girebilir yani monitör için cuma gününü bekleyin. B550 anakartlar çıkış yapsın fiyatlarına göre size sistem önerisi yapacağım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri