toplam bütçeniz nedir sistem ve monitör için ?Merhaba pubg Steam(orjinal pubg)oynamak için bilgisayar toplatacagim.İstiyorumki monitör iyi olsun oyunu gerçekçi göstersin ..el atın önerilerinizi bekliyorum
14000 TL sistem o parçalardan oluşsun istiyorumtoplam bütçeniz nedir sistem ve monitör için ?
14k sıkıntı hocam sistem ve monitör için biraz daha çıkamaz mısınız ?14000 TL sistem o parçalardan oluşsun istiyorum
Ne kadar cikiyim sen öner hocam14k sıkıntı hocam sistem ve monitör için biraz daha çıkamaz mısınız ?
bu 2sini alırsan çok iyi olur 16.5k ediyor.Ne kadar cikiyim sen öner hocam
Bı bakiyim hocambu 2sini alırsan çok iyi olur 16.5k ediyor.
sistem;
monitör;![]()
PCH V3.1 / RYZEN 5 5500 / RX 6600 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
![]()
ASUS VP249QGR 23.8 inç 144Hz 1ms Gaming Monitör
IPS 178° geniş izleme açılı panele sahip 23,8 inç Full HD (1920×1080) LED arka aydınlatmalı ekran.www.gaming.gen.tr
Ekran yani monitör full HD bin üstümü ben biraz yabanciyimdaBı bakiyim hocam
full hd 144hz ıps on numara monitör bu ikisini al keyfine bak.Bı bakiyim hocam
Ekran yani monitör full HD bin üstümü ben biraz yabanciyimda
Çok tşk ederim hocam yardımcı olduğunuz icinfull hd 144hz ıps on numara monitör bu ikisini al keyfine bak.
Hocam bunları beğendim de extra olarak mause ve klavye alacağım rastgelemi alıyım kablolu kablosuz olarak önerin varmifull hd 144hz ıps on numara monitör bu ikisini al keyfine bak.
ne demek , ekıpman için bütçeniz nedir ve hangi ekipmanları alacaksın tam olarak. @Greewe hocam ekıpman işinden baya anlıyor o konuda size yardımcı olur.Çok tşk ederim hocam yardımcı olduğunuz icin
Hocam bunları beğendim de extra olarak mause ve klavye alacağım rastgelemi alıyım kablolu kablosuz olarak önerin varmi