- Tepki
- 1,637
bütce ?monitör olarak ne önerirsin peki dostum
bütce ?monitör olarak ne önerirsin peki dostum
3-4k yine aynıbütce ?
Kötü etiniz O Psu o sistem emanet Edilemez bosa psu bütcesini kısmadım hocam PSU en önemli parcadır3-4k yine aynı
bu arada ben kafama göre bu kasayı da aldım iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum
![]()
Frisby FC-9320G 600W 80+ USB 3.0 4 x RGB FAN Midi Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Monitör olarak samsung odysseyler nasılKötü etiniz O Psu o sistem emanet Edilemez bosa psu bütcesini kısmadım hocam PSU en önemli parcadır
Monitör olarak
![]()
Asus TUF Gaming VG249Q 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG249Q 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG249Q 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 10.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ghosting cok var hocam samsung iyi olsaydı atardım ama bu bütcede asus tuf daha iyiMonitör olarak samsung odysseyler nasıl
Çok sağol kral teşekkürler tekrardan tavsiyelerin içinghosting cok var hocam samsung iyi olsaydı atardım ama bu bütcede asus tuf daha iyi
rica ederim hayırlı olsunÇok sağol kral teşekkürler tekrardan tavsiyelerin için