- Tepki
- 1,874
Fiyatı ne kadar tuttu?Hocam ben bu sistemi ufak tefek değişiklikler yaparak sipariş ettim kasa, ssd, anakart, ram vs. değiştirdim biraz fiyatı arttı ama sizce değer mi?
şu şekilde:
Fiyatı ne kadar tuttu?Hocam ben bu sistemi ufak tefek değişiklikler yaparak sipariş ettim kasa, ssd, anakart, ram vs. değiştirdim biraz fiyatı arttı ama sizce değer mi?
şu şekilde:
17400 TL.Fiyatı ne kadar tuttu?
Hayırlı olsun hocam güzel sistem, iyi fiyat bence, çok pahalı olmadığı kesin.17400 TL.
Anakartı B550M-K yaptım, kasayı Cougar MX440 yaptım, SSD'yi kingston yaptım ve ram'i team tuf gaming vulcan 3600mhz yaptım.Hayırlı olsun hocam güzel sistem, iyi fiyat bence, çok pahalı olmadığı kesin.
oyun içinse 18.600tl olan güzel ama anakartı değiştirirsen daha güzel olur tabiEvet şu an düşüre düşüre 2 kasa arasında kaldım. Siz olsanız hangisini tercih edersiniz ? Linklerini buraya bırakıyorum
![]()
ANNA-GARDAS / INTEL i5-12400F / ASUS Dual GeForce RTX 4060 Ti OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
HOLMES-ITACHI oyuncu bilgisayarı üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
![]()
Bixon Bronze | AMD Ryzen 5 9600X | 16 GB DDR5 | MSI RTX 5060 TI 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com