Yardım Toplama Bilgisiyar Için Yardım

anuki04

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci
-
Ekran Kartı
-
Arkadaşlar selamın aleyküm 50.000 bütçem var bilgisayar alacağım varsa taksit imkanlı hazır sistem olur toplama sistem olur veya da laptop olur ne önerirsiniz.

Arada oyun fps, hikaye tarzı oyunlar oynarım. Çok uçuk bir sistem olmasına gerek yok fazla fps düşüklüğü yaşamadan oynamak istiyorum. Ne önerirsiniz?

Ek: Daha önce toplayacaktım maalesef yarım kaldı amazondan 1 TB ssd ve hepsiburada sitesinden msi 650w power supply almıştım elimde sadece bunlar var. Linkini aşağıya bırakacağım.

Sizce toplamaya devam etmeliyim ya da hazır sistem mi almalıyım?

Power Supply; https://www.akakce.com/power-supply...QGVDpxRyfSRUD_4yS2x7ILodmvF9rMXsaAvSdEALw_wcB

SSD; Samsung 990 PRO MZ-V9P1T0BW 1TB 7450/6900MB/s PCIe NVMe M.2 SSD Disk : Amazon.com.tr: Bilgisayar

narcotic

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Ayın Üyesi
Tepki
589
Msi Power Supply Tier list İnceleme listesin de C sınıfında. İçerisin de no name yani fason üretim bileşenler var . Yüksek donanımlı sistem emanet edilmez bu güç kaynağına. Eski sistem kullanan birisine satabilirsin. Ssd güzel . 50.000 Tl ye Taksitli hazır sistem alabilirsin, üzerinde gelen Ssd yi elindeki ile değiştirip, güç kaynağı ve Ssd yi ilana koyabilirsin.

KS

anuki04

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Msi Power Supply Tier list İnceleme listesin de C sınıfında. İçerisin de no name yani fason üretim bileşenler var . Yüksek donanımlı sistem emanet edilmez bu güç kaynağına. Eski sistem kullanan birisine satabilirsin. Ssd güzel . 50.000 Tl ye Taksitli hazır sistem alabilirsin, üzerinde gelen Ssd yi elindeki ile değiştirip, güç kaynağı ve Ssd yi ilana koyabilirsin.
Cevabınız için teşekkürler hocam. Hazır sistem ne önerirsiniz acaba yani çok fazla oyun oynamam oynarsam da üst grafik oynarım işlemci ekran kartı ne olabilir illaki oyunların grafikleri yüksek diye nvdia mi tercih edilmeli ben nvdia tarafındayım ama daha pahalı varsa hazır önereceğiniz sistemler bakayım hocam.

narcotic

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Ayın Üyesi
Tepki
589
Yani ben Nvidia tarafındayım. 5060Tİ ya da 5070 li modeller alınabilir. Amd ekran kartı olarak RX 9070 XT Sistemler alınabilir.
Toplam bütçe ne kadar ?

narcotic

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Ayın Üyesi
Tepki
589
Taksitli sistemlerin bileşenleri çok uyumlu değil. Amazon - Hepsiburada- İdefix gibi sitelerden parçaları taksitle almak mantıklı. Bir de Cuma günü gaming gecesi indirimini takip etmek gerekli.
Tam uyumlu olarak şu sistem var, özelleştirme ile 61.000 TL tutuyor.

Anakart Asus B650M-R ile özelleştirilicek. Hava soğutucu Cougar forza ile ya da daha iyi bir ürünle.

Sistem de Anakart ve Ram uyumu önemli. Ram CL değeri çok yüksek olursa iyi olmaz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri