- Tepki
- 2
- İşlemci
- Bilmiyorum
- Ekran Kartı
- Bilmiyorum
Günde 2 yada 3 saat CS go 2 ve LoL oynamak için leptop mu yoksa masaüstü hazır sistem mi almalıyım. Bütçe 30k
Taşıma sorununuz yoksa laptop almanın mantığı yok. Eğer istiyorsanız masaüstü önerelim. Monitör dahil mi 30k ?Günde 2 yada 3 saat CS go 2 ve LoL oynamak için leptop mu yoksa masaüstü hazır sistem mi almalıyım. Bütçe 30k
Monitör hariçTaşıma sorununuz yoksa laptop almanın mantığı yok. Eğer istiyorsanız masaüstü önerelim. Monitör dahil mi 30k ?
Monitör nedir ?Monitör hariç
Monitör Philips eski monitörler denMonitör nedir ?
30k civarına bunu özelleştirebiliriz. Eğer monitör 2K falan olacaksa r5 5600+4070 de yapılabilirOEM Paketler | Game Garaj
Günümüzde oyunseverlerin ve performans meraklılarının beklentileri her geçen gün daha da artıyor. Yüksek FPS değerleri, ultra grafik ayarlarında akıcı oyun deneyimi, hızlı render süreleri ve güçlü multitasking kapasitesi artık bir lüks değil, bir ihtiyaç hâline geldi.www.gamegaraj.com
Anladım. 1080p ise bu attığımı görseldeki gibi özelleştirebilirsin mesela. Bir de şu soğutucuyu alırsınMonitör Philips eski monitörler den
Teşekkür ederimAnladım. 1080p ise bu attığımı görseldeki gibi özelleştirebilirsin mesela. Bir de şu soğutucuyu alırsın
31k ya doğru çıkar.![]()
Dark Freezer X123 12cm FRGB Led Fanlı, Intel / AMD Uyumlu, 4Pin PWM Bağlantılı Kule Tipi İşlemci Soğutucu (DKCCX123) | Teknobiyotik
Dark Freezer X123 Kule Tipi Soğutucu Yüksek Soğutma Performansı ve Fixed RGB LED Fanları ile Farkını Gösterir! İşlemciler İçin Hem Işıl Işıl Hem de Buz Gibi Çözüm Dark mühendis ekibi Intel ve AMD işlemciler için kolay montajlı, yüksek performanslı ve Ryzen serisi ile tam uyumlu, doğrudan...www.teknobiyotik.com