toshiba satellite p50 a 14h / FPS problemi

Vixit

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba son 5-6 aydır zamanında severek aldığım bilgisayarımda ciddi ve anlamsız şekilde ani FPS dropları oluyor. Forum forum gezip FPS ile ilgili ne yapabilirim diye araştırdım denedim ettim olmadı. Bilgisayardan anlayan bir aile dostumuza götürdüm ilk hafta iyi gibiydi fakat gene yerleri süpüren bir FPS değerini görünce iyice üzüldüm. Örneğin Dota 2 veya LoL oynarken 250 FPS ultra ayarlarda açarken minimal ayarlarda bile 20 FPS i görünce cidden hayal kırıklığına uğradım sürücü desen güncel o tamam bu tamam. Oyunlarda ki destek ekiplerine de bir sorayım dedim olmadı. Nihayetinde çuvaldızı kendime batırıp bilgisayarın miladının dolduğunu düşünüyorum bir nebze :s . Fakat bir ihtimal belki çok üstünde durup atladığım bir konu varsa sizden de yardım istemeyi düşündüm. Vereceğiniz bilgiler ve öneriler için teşekkür ederim efenim .  :blush:

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Vixit' Alıntı:
Merhaba son 5-6 aydır zamanında severek aldığım bilgisayarımda ciddi ve anlamsız şekilde ani FPS dropları oluyor. Forum forum gezip FPS ile ilgili ne yapabilirim diye araştırdım denedim ettim olmadı. Bilgisayardan anlayan bir aile dostumuza götürdüm ilk hafta iyi gibiydi fakat gene yerleri süpüren bir FPS değerini görünce iyice üzüldüm. Örneğin Dota 2 veya LoL oynarken 250 FPS ultra ayarlarda açarken minimal ayarlarda bile 20 FPS i görünce cidden hayal kırıklığına uğradım sürücü desen güncel o tamam bu tamam. Oyunlarda ki destek ekiplerine de bir sorayım dedim olmadı. Nihayetinde çuvaldızı kendime batırıp bilgisayarın miladının dolduğunu düşünüyorum bir nebze :s . Fakat bir ihtimal belki çok üstünde durup atladığım bir konu varsa sizden de yardım istemeyi düşündüm. Vereceğiniz bilgiler ve öneriler için teşekkür ederim efenim .  :blush:

Sağlam bir yazılım ile virus taraması hd tune ile sağlık ve bad sector taraması ve msi afterburner ile oyun içi kullanım ve sıcaklıkları atarmısın

KS

Vixit

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Dün Win 7 atmıştık sistemi rahatlatmak için şuan ısı değerleri daha düşük Win 10'a göre.Peki bu sorunu nasıl anlayabiliriz bir öneriniz var mı ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
NVIDIA 'mı grafik kartınız tam araştırmadım modeli. NVIDIA 'ise NVIDIA Shadow Play ve GameDVR ayarlarını kapatın birde öyle deneyin, olmadı E.Kartı sürücünüzü kaldırıp tekrar kurun.

KS

Vixit

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
NVIDIA GeForce GT745M olması lazım. Dediklerinizi yapacağım teşekkür ederim bilginizi paylaştığınız için

Oğuzhan Gündüz

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Hocam L655-L755 modelli iki pc kullandım bende L655 canavar gibi L755 de bende bu tarz bir şeyler yaşadım drop ,eskisi kadar fps alamama vs sıcaklık sorunu vardı çözdüm ama değişen bir şey olmadı artık ya donanım kaynaklı yada yazılımsal bir şey diye peşini bıraktım :(

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri