Tourist Bus Simulator vs Fern Bus Simulator

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Onur19_19

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar merhaba, bu oyunlardan ikisinden birini almayı düşünüyorum. (Tourist Bus Simulator - Fern Bus Simulator)
Özelliklerim;
- İ7 4720HQ İşlemci
- 12 GB Ram
- 4 GB GTX950M Ekran Kartı

FPS olayından çok bahsediyosunuz ben fazla anlamıyorum, bu cihazda bu oyunlardan ne seviyede verimlilik alırım. 
Oyun zevk verir mi ? Hangisini önerirsiniz ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Tourist Bus Simulator öneririm ancak bu 2 oyunda aynı firmanın farklı oyunları ve iki oyunda Unreal Engine oyun motorunu kullanıyor bu oyun motoru grafik olarak çok gelişmiş ve AAA denilen yüksek bütçeli oyunlar için kullanılan bir motor daha çok ama bu oyunlarda kullanıyor iyi optimize edilmesi gereken oyunlar ki bu 2 oyun bu konuda kısır yani sisitem iyi değilse bulaşılmaması gereken oyunlar GTX 1050 Ti ile zor oynanan ve drop fazla olan oyunlar bunlar sende ki 950M için fazla ve kasma ihtimali sorunu var hiç paranı boşa harcama derim yada normalde tavsiye edilmez bu forumda ama denemen için bir bakabilirsin. Fernbus Simulator kırılmıştı onu korsan deneyebilirsiniz ama benim sorumluluğum değil bir hata vs. olursa sorumluluk kabul etmem denemek amaçlı kurabilirsin kasma olmaz ise Tourist Bus Simulator 'ü alabilirsin aşağı yukarı aynı FPS değerlerini alırsın. Bir arkadaşım bu şekilde yapmıştı kasmadı ve sonra para verdi ve aldı. Yada Steam 'in iade şartlarını iyice oku oyunu al dene iyi sonuç vermezse iade et.

KS

Onur19_19

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Tourist Bus Simulator öneririm ancak bu 2 oyunda aynı firmanın farklı oyunları ve iki oyunda Unreal Engine oyun motorunu kullanıyor bu oyun motoru grafik olarak çok gelişmiş ve AAA denilen yüksek bütçeli oyunlar için kullanılan bir motor daha çok ama bu oyunlarda kullanıyor iyi optimize edilmesi gereken oyunlar ki bu 2 oyun bu konuda kısır yani sisitem iyi değilse bulaşılmaması gereken oyunlar GTX 1050 Ti ile zor oynanan ve drop fazla olan oyunlar bunlar sende ki 950M için fazla ve kasma ihtimali sorunu var hiç paranı boşa harcama derim yada normalde tavsiye edilmez bu forumda ama denemen için bir bakabilirsin. Fernbus Simulator kırılmıştı onu korsan deneyebilirsiniz ama benim sorumluluğum değil bir hata vs. olursa sorumluluk kabul etmem denemek amaçlı kurabilirsin kasma olmaz ise Tourist Bus Simulator 'ü alabilirsin aşağı yukarı aynı FPS değerlerini alırsın. Bir arkadaşım bu şekilde yapmıştı kasmadı ve sonra para verdi ve aldı.

Oyun deneme videosu izledim, GTX960M ile çekilmiş, benimki ile aralarında çok ahım şahım bir fark gözükmüyor bu kartla, 
1920 x 1080 High ayarlarda 37 FPS yazıyor, sol üst köşesinde çekilen videoda. 
37 FPS nasıl bir değer ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bu tür oyunlarda araç oyunlarında 55-60 FPS altı iyi bir oyun deneyimi sağlamaz 37 FPS sabitlersen 30 FPS yani oyunda böyle bir ağır akış anlamına gelir seri değil böyle hafif ağır çekim gibi videolara bak 2 oyun içinde 30 FPS vs 60 FPS diye ekran kartı fark etmez dediğümi anlarsın 30 FPS sana uyarsa alabilirsin.

KS

Onur19_19

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Bu tür oyunlarda araç oyunlarında 55-60 FPS altı iyi bir oyun deneyimi sağlamaz 37 FPS sabitlersen 30 FPS yani oyunda böyle bir ağır akış anlamına gelir seri değil böyle hafif ağır çekim gibi videolara bak 2 oyun içinde 30 FPS vs 60 FPS diye ekran kartı fark etmez dediğümi anlarsın 30 FPS sana uyarsa alabilirsin.

Önerilerinizi dikkate alacağım, teşekkür ederim. Konuyu kapatabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri