Soru Tp-Link Archer Ax53 Vs Tenda Tx12 Pro Vs Xiaomi Ax3000T

KlimaTV

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Ben bir router almayı düşünüyorum. Aklımda ise üç tane router var. Birisi TP-Link Archer AX53, birisi Tenda TX12 Pro ve sonuncusu olarak Xiaomi AX3000T. Keenetic router önerisi de verebilir misiniz? Başka önerilere de açığım. IPTV olarak TV+ kullanıyorum. Portu IPTV olarak ayarlayabilmem lazım. Stabil internet ve düşük ping önceliklerim. Hangi routerları almalıyım? Oyun oynuyorum.

Son düzenleme:

temmuzhd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
39
KS

KlimaTV

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Hazır artık yeni alırken şu anki cihazlar Wifi 6 bile olsa ileriye dönük Wifi 7 bir router almak daha iyi olabilir.

BE3 stabilliği nasıl? Onu da düşünmüştüm bir ara. Arayüzü nasıl kolay mı? Bu üçü arasından hangi cihazı önerirsiniz? Ek olarak Keenetic router önerisi alabilir miyim?

temmuzhd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
39
BE3 stabilliği nasıl? Onu da düşünmüştüm bir ara. Arayüzü nasıl kolay mı? Bu üçü arasından hangi cihazı önerirsiniz? Ek olarak Keenetic router önerisi alabilir miyim?
Kısa süreliğine Mediamarkt'ta indirime girmiş sanırım 5K civarı fiyatı. BE3'ten genel olarak memnun kalınan yorumlar okudum.

KS

KlimaTV

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Son düzenleme:
KS

KlimaTV

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2

Ekli dosyalar

• 3.jpg
    3.jpg
    21.9 KB · Görüntüleme: 27

temmuzhd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
39
Hangi modeli kullanıyorsunuz?
Archer AX73 Wifi 6 olan.

Bütçe sorunun yoksa bunu öneririm.

Ya da BE230 modelini.

temmuzhd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
39
İnternet stabil midir? Ping değerleriniz nasıl? Kapsama alanı nasıl? Oyun performansı nasıl? 2000 TL bütçem var fakat 4000 TL'ye kadar bütçeyi esnetirim.
Her şey stabil bende, Evin orta noktasında duruyor eski bina kalın duvarlar bütün odalarda sorunsuz. Ping 3 çıkıyor testlerde.

temmuzhd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
39
AX53 mü? AX73 Wi-Fi 6 mı? AX53 mü? Yoksa BE3 mü?
Yakın zamanda satın alma planların neler, 1-2 yıl içerisinde wifi 7'li telefon tablet pc'ye geçeceksen, BE3. AX53 de yeterli gelir.

Ben olsam fiyatı en efektif ve indirimde olduğu için Huawei'yi alırdım. Ya da Huawei'ye ısınamadıysan Asus modelleri de çok iyi. Madem alıyorsun 7'li al.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri