Tp link deco E4 kullanım sonrası deneyimler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Evilpluto

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4
Merhaba 
Tp link w9970 modemin wifi kapsama alanının yetersizliği sebebiyle wifi genişletici almaya karar verdım burada Uğur gozuaydin in onerisi üzerine tekli deco e4 aldım ama tam bir hayal kırıklığı ile karşılaştım 
Wifi indirme gücünde sorun yok yanlız iş kapsama alanına gelince modemin kendi antenlerinden hiç farkı yok dip odaya gittigimde ikisi de kayboluyor, bu ürüne 370 tl verdik belki yeni bir modem alsak hüzmeleme teknolojisi olan sorun çözülmüştü şimdi bu deco yu evin ortasına taşımak zorunda kalacağım ethernet kablosu uzatarak bi tane daha deco ekleyim desen bi dünya para. 
Buradaki alışveriş deneyiminden şunu öğrendim ki wifi genişletici aslında tam bir palavra

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
DECO ürünlerinde 1 ürün alırsanız zaten bir fark yaşamazsınız 2 veya daha fazlasında kapsama alınızı genişler yani siz yanlış bir yol izleyip tecrübenizi paylaşmış oldunuz aslında. Size ürünü ben önermiştim diye hatırlıyorum ama en az ikili bir ürün alın diye ısrar etmiştim size. Ürün işe yarıyor ama sayıyı arttırmanız gerekiyor.

KS

Evilpluto

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4
İkili olanı bütçemi aşıyordu almadım, sadece şunu merak ediyorum 370 tl civarında iyi bir modem alsaydım 5 ghz bant genişliğine sahip hüzmeleme teknolojisi olan güncel wifi standartlarını sağlayan sonuç ne olurdu?
Öyle sanıyorum ki kapsama alanı sorunu ortadan kalkardı hala vakit varken bunu iade edip o özelliklerde modem mi alsam diye düşünüyorum?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ciddi bir fark olmaz bu bütçe ile alacağınız her üründe benzer kapsama alanı elde edersiniz. Aldığınız E4 üründe 2.4 ve 5Ghz bantlarını destekliyor. Ancak bu Wifi mesh ürünlerinden en az 2 adet alırsanız veya bütçenizi yükseltip iyi bir Router alırsanız fark yaşarsınız Wifi kapsamında.

KS

Evilpluto

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4
Bir tane daha almam 370 liraya aldığım ürünü 430 küsürlere çıkmış doları tutamıyoruz 
Yapacağım şey Deco yu evin ortasına taşımak ethernet kablosu uzatarak

Peki varsayalım ki bi tane daha aldım bunu da mı ethernet kablosu ile bağlayacağım yoksa güç adaptörü yetiyor mu?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Hayır 2. ürünü ve sonraki ürünleri güç verip sadece Wifi 'den eşliyorsunuz. Ve ağın ölü olduğu bölgeye gelmeden sınıra bu aygıtı koyduğunuzda Wifi ağını o kısma kadar 1. aygıt ve o kısımdan sonra 2. aygıt taşıyor. Böyle böyle 3, 4, 5 diye sayıyı arttırıp tüm evde ölü bölge bırakmıyorsunuz. Olay bu.

KS

Evilpluto

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4
Peki Deco yu 15 m ethernet kablosu ile evin ortasına uzatma işine ne diyorsun?
Modemin yerini oynatmak istemiyorum çünkü hat zayıflama değerleri filan etkileniyor

KS

Evilpluto

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4
Aslında bi tane daha alıp koymak temiz iş ama anası danasını geçiyor fiyat olarak
Benim şaşırdığım şey bunun teklisinin kapsama kalitesinin bu kadar düşük çıkması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri