Yardım Tp Link Wifi Adaptörü Düşük Sinyal Sorunu

Eyp35

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta belirttiğim gibi bugüne kadar full sinyal gücüyle çalışan WiFi usb adaptörü ekteki görselde görüldüğü gibi 2 diş çekmeye başladı. Modem yeri değişmedi modem her zaman olduğu noktada. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ekli dosyalar

• 20260106_204657.jpg
    20260106_204657.jpg
    938.1 KB · Görüntüleme: 10

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta belirttiğim gibi bugüne kadar full sinyal gücüyle çalışan WiFi usb adaptörü ekteki görselde görüldüğü gibi 2 diş çekmeye başladı. Modem yeri değişmedi modem her zaman olduğu noktada. Yardımcı olursanız sevinirim.
Modemdeki sinyaller düşmüş olabilir servisi arayın.

GNU

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
146
çevredeki wifi bantları sizin modemin wifi bandını bolca kullanıyor bir nevi çakışma varsa bu durum oluşabilir. ancak bunun çözümü için uğraşı gerek. şimdilik onu geçiyorum.

kasaya bağlı usb wifi adaptörlerinde sinyali güçlendirmenin en pratik yolu bir usb uzatma kablosuyla usb wifi adaptörü kasadan uzaklaştırmak sinyali daha iyi alacak şekilde konumlandırmaktır. tam teknik açıklamasına vakıf değilim ama usb wifi adaptörü kasadan uzaklaştımı genellikle coşuyor.

diğer bir yöntem ki zaman zaman çok etkili olduğunu gördüm. wifi adaptör sürücüsünü güncellemek. bu pratiktir.
windows arama çubuğuna "aygıt yöneticisi" yazarsınız. aygıt yöneticisini açarsınız. orda ağ bağdaştırıcıları bölümü var. usb wifi adaptörü takılıyken oraya ulaştığınızda cihazı orda görürsünüz. cihaza çift tıklayın. ayrıntılar kısmına tıklayın. en başta donanım kimlikleri bölümü vardır ordan ilk gördüğünüz kimliği sağ clickle kopyalayıp buraya copy paste yapın. güncel sürücüyü araştırayım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri