Fırsat Trendyol 'Da 750 TL Kupon + 500 TL Kod Ile Gaming Laptop?

Moodyleta

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Arkadaşlar selamlar,
Gaming kampanyaları varmış. Şuan 750 TL kupon ve GGWP500 kodu ile 500 TL indirim var Gaming ürünlerinde. Erazer markasında da çılgın fiyatlar gördüm 29.999 TL ye RTX4060. Hazır kampanyalar varken Erazer'ı bi sorayım dedim. Alıp kullanan var mı? Alınır mı? Yoksa Trendyol'dan ürün önerir misiniz bana?

Emrosky_

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Arkadaşlar selamlar,
Gaming kampanyaları varmış. Şuan 750 TL kupon ve GGWP500 kodu ile 500 TL indirim var Gaming ürünlerinde. Erazer markasında da çılgın fiyatlar gördüm 29.999 TL ye RTX4060. Hazır kampanyalar varken Erazer'ı bi sorayım dedim. Alıp kullanan var mı? Alınır mı? Yoksa Trendyol'dan ürün önerir misiniz bana?

Aynı durumdayım

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
772
Arkadaşlar selamlar,

satıcı gamegaaraj güvenbişlir bir satıcı laptopları kendi markaları adı altında topluyorlardı bilgim bu kadar youtube da aynı firmanın ürünlerinin kutu acılımlarına goz atabılırsınız

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri