TRENDYOL' dan alınan Gtx 1660s Ekran Kartının OEM çıkması

yeterafaruk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar herkese merhaba. Henüz daha yeni üye oldum bu acil problemim için cevap aramaktayım. Durumu en baştan izah edeyim linkle birlikte; https://www.trendyol.com/msi/geforc...it-p-36893149?boutiqueId=61&merchantId=386733

Bu ürünü trendyoldan 5998 TL ye görünce hemen aldım. Aldıktan bir kaç gün sonra soru cevap kısmında sorulan bir soruya satıcının cevap olarak : "merhaba ürün sıfır garanti süresi 2yıl faturalı garantili ama oem ürün olup kutusu yok acer marka kasa içinden sıfır makinelerden çıkardığımızı ürünler marka üzerinde yazmadığınıda bilgisini vermiş olayım msı değildir trentyol otomotik seçtiği için o katagoriden ekledik'' 

şeklinde cevap verdiğini gördüm. İlginç bir şekilde Trendyol gibi bir sitede başlıkta MSİ marka Ventus olarak belirtildiği halde satıcı Acer marka kasadan çıkma OEM ürün göndereceğini söylüyor. Sonuç olarak dostlar bu durumda ne yapmam gerekir? 6000 TL ye bu ürün alınır mı ? Güvenilir midir ? Yoksa geldiği gibi teslim almadan iade mi etmeliyim ? Şimdiden çok teşekkürler yardımlarınız için..

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Sistem üreticisi markalar farklı bileşenleri toparlayıp kendi markası üzerinde görsel veya yazılımsal özelleştirip satıyorlar. Bunu yapan MSI, ACER, ASUS, Gigabyte, DELL gibi pek çok marka. Ürün eğer görseldeki Ventus ise ki normalde ürünü değiştirmez markalar aynı ürünü kullanırlar ama bazı üreticiler soğutucuları değiştirebiliyor kartın ama çok nadir neyse görseldeki aynı ürün ise Acer markası altında yada direkt MSI markası altında garantisi vardır.

Yani iade edip etmemek size kalmış ama garantisi varsa ki var denilmiş cevapta ve ürün olarak aynı ürünse kadar bence gerek yok iade vs. işlemine. Ancak ille standart normal kart satışı ile ürün almak istiyorsanız iade edin tabi.

KS

yeterafaruk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Sistem üreticisi markalar farklı bileşenleri toparlayıp kendi markası üzerinde görsel veya yazılımsal özelleştirip satıyorlar. Bunu yapan MSI, ACER, ASUS, Gigabyte, DELL gibi pek çok marka. Ürün eğer görseldeki Ventus ise ki normalde ürünü değiştirmez markalar aynı ürünü kullanırlar ama bazı üreticiler soğutucuları değiştirebiliyor kartın ama çok nadir neyse görseldeki aynı ürün ise Acer markası altında yada direkt MSI markası altında garantisi vardır.

Hocam anlıyorum sizi ancak belirttiğim gibi, satıcının cevabında msi olmadığını, kasadan çıkma parça olduğunu, trendyol otomatik seçtirdiği için ventus modeli üzerinden koyduğunu söylüyor. Tahminimce göndereceği ekran kartı bu linkte dk 6.55 te gördüğünüz kart olacaktır : https://www.youtube.com/watch?v=iutGJqwVM4Y&t=461s

Bütün bunlara bakarsak sizce alıp kullanmalı mıyım? Oyunlarda normal 1660s e göre FPS düşüklüğü ve  daha fazla ısınma gibi sorunlarla karşılaşır mıyım ? Fikriniz nedir acaba? İlginiz için teşekkürler.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Ben olayı yanlış anlamışım 1660 Super GPU birimi var bu doğru ACER markası üzerinden garantili buda doğru ama Trendyol kartı MSI VENTUS gibi etiketlemiş şimdi tamam. 1660 Super performansı alırsınız sorun yok GPU aynı sonuçta garantisi zaten varmış ama bu fiyata marka bile olmayan bir kartı almak bence pek mantıklı değil. Ben olsam geri iade ederdim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri