- Tepki
- 50
Yapman gerek ilk şey '' Sipariş Detaylarına '' bir bak eğer teslim edildi olarak gözüküyorsa orda da müşteri hizmetlerini ara durumu anlat sonuç da kargo sipariş vermeden sen hızlı şekilde cevap alıp sorunun hemen çözülür diye ümit ediyorum ben.Trendyol üzerinden MS Office siparişi verdim. Ürün elime ulaşmadan ya da mail gelmeden sipariş teslim edildi diyor. Neler yapabilirim?
Müşteri temsilcisine de ulaşamadım ulaşsam belirtecektim ya asistana yönlendiriyor ya da sesli komuta.Yapman gerek ilk şey '' Sipariş Detaylarına '' bir bak eğer teslim edildi olarak gözüküyorsa orda da müşteri hizmetlerini ara durumu anlat sonuç da kargo sipariş vermeden sen hızlı şekilde cevap alıp sorunun hemen çözülür diye ümit ediyorum ben.
19.00'da deneyin bir de bazen hatlar meşgul olabiliyor, Birde bu Trendyol kasım kampanyaları var ya onlar da etkiliyor.Müşteri temsilcisine de ulaşamadım ulaşsam belirtecektim ya asistana yönlendiriyor ya da sesli komuta.
ben de aynısını yaşadım çağrı merkezini ve ardından dağıtıcı kargoyu aradım başka bir yere teslim etmişler ordan teslim alıp bana teslim edildi dağıtıcı kargoyu aramak daya faydaıldıırTrendyol üzerinden MS Office siparişi verdim. Ürün elime ulaşmadan ya da mail gelmeden sipariş teslim edildi diyor. Neler yapabilirim?
Kusura bakma hocam ama arkadaş kargo siparişi vermedi “ Microsoft Office “ sipariş verdi yani bu tarz siparişler hemen maile düşüyor taş patlasın 1-2 saate.ben de aynısını yaşadım çağrı merkezini ve ardından dağıtıcı kargoyu aradım başka bir yere teslim etmişler ordan teslim alıp bana teslim edildi dağıtıcı kargoyu aramak daya faydaıldıır
Hayırlı olsun.Arkadaşlar sorunu çözdüm. Şöyle ki:
İlk önce müşteri hizmetlerine ulaşmayı başardım. Sonra onlar satıcı ile mesajlaşmak için link gönderdi. Sonra satıcı fatura ve programı istedim onlarda verdi.
TeşekkürlerHayırlı olsun.
ha o bende vp almıştım 1 gün içinde gelmedi diye hesabımı askıya almışlardı anlamadım galiba cc yapiyom sandilarKusura bakma hocam ama arkadaş kargo siparişi vermedi “ Microsoft Office “ sipariş verdi yani bu tarz siparişler hemen maile düşüyor taş patlasın 1-2 saate.