hocam ekran kartını taktım vidalama falan varmış vidaları göremedim nerden sıkıcamöylede olabilir isim tanıdık geldi de ondan sordum
hocam ekran kartını taktım vidalama falan varmış vidaları göremedim nerden sıkıcamöylede olabilir isim tanıdık geldi de ondan sordum
hocam o vidalar anakartın kutusun da birde orda plaka olacak küçük tepsi gibi bombesi dışarı olacak şekilde takacaksınız o tepsi gibi olan plakanın sağ tarafındada 2 diş gbi kancası var anakarta girecek onlar inş anlatabilmişimdir.hocam ekran kartını taktım vidalama falan varmış vidaları göremedim nerden sıkıcam
anlamadım valla ya bu plaka falan dedin kafam karıştıHocam şunuda diyim ekran kartı boşta 35-40 derece ve hiç fan çalıştırmıyor resmen bir sanat eseri
hocam o vidalar anakartın kutusun da birde orda plaka olacak küçük tepsi gibi bombesi dışarı olacak şekilde takacaksınız o tepsi gibi olan plakanın sağ tarafındada 2 diş gbi kancası var anakarta girecek onlar inş anlatabilmişimdir.
hocam discord hesabınız var mıanlamadım valla ya bu plaka falan dedin kafam karıştı![]()
var evethocam discord hesabınız var mı
hocam va panel önermem ıps candırva
var evet
monitörüm hazır ya aldım onu da açıcam VP269QGRhocam va panel önermem ıps candır
dombikpanda61 bunu ekler misiniz ?
hocam ondan yazmadım mesajınız üstünde va yazıyor ya bende espiri yaptım.monitörüm hazır ya aldım onu da açıcam VP269QGR
Sen bu sistemi mi aldın iyi yapmişsinTRON V3 RTX3070TI sistemi 20 Eylül Çarşamba günü başka bir forum üzerinde sizce fiyatı nasıl diye konu açtım ve herkes tarafından olumlu yorum alınca saat 22 de 20k'lık sistemi +5k upgrade(gigabyte aorus elite v2 - 32GB ram - deepcool le500 - 1tb samsung ssd) ile satın aldım ve beklemeye başladım. Bu sırada diğer forumda diğer kullanıcılara da tavsiyelerde bulundum ve belkide benim sayemde 10 larca kullanıcı almış oldu bu konuda da 245 tane yorum yapıldı ve 5k kişi gördü sadece forumla da kalmadım arkadaşlarımıda tavsiye ettim ve bu şekilde bir kaç kişiye aldırmış oldum. Neyse tekrar gönderim sürecine geçeyimürün 24 Eylül Cuma günü kargoya verildi ve 25 Eylül Cumartesi gibi çook kısa bir sürede geldi. Ve kargoyu bir açtım ilk dikkatimi çeken mükemmel kablolama oldu. Ekran kartı takılı gelmedi normal olarak ve taktım sistem açıldı içinde win10pro hemde lisanlı bir işletim sistemi vardı acaba bu yanlışlıkla mı oldu ya
dedim ama neyse kendim win11 e geçtim sistem mükemmel bir şekilde akıyor. PCKolik aile sinede bu temiz gönderimden dolayı çok teşekkür ederim(Birçok kendini kanıtlamış firmalardan daha iyi bir gönderim diyebilirim). Ve şuanda o mükemmel sistemden yazıyorum bir h.o alırım.