Tron V3 Rtx3070Ti Sistem Ve Gönderim Süreci Bir Harika.

KS

dombikpanda61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
69
Hocam şunuda diyim ekran kartı boşta 35-40 derece ve hiç fan çalıştırmıyor resmen bir sanat eseri

hocam ekran kartını taktım vidalama falan varmış vidaları göremedim nerden sıkıcam
hocam o vidalar anakartın kutusun da birde orda plaka olacak küçük tepsi gibi bombesi dışarı olacak şekilde takacaksınız o tepsi gibi olan plakanın sağ tarafındada 2 diş gbi kancası var anakarta girecek onlar inş anlatabilmişimdir.

tnccahmt

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
45
Hocam şunuda diyim ekran kartı boşta 35-40 derece ve hiç fan çalıştırmıyor resmen bir sanat eseri

hocam o vidalar anakartın kutusun da birde orda plaka olacak küçük tepsi gibi bombesi dışarı olacak şekilde takacaksınız o tepsi gibi olan plakanın sağ tarafındada 2 diş gbi kancası var anakarta girecek onlar inş anlatabilmişimdir.
anlamadım valla ya bu plaka falan dedin kafam karıştı 😅

jormuga

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
TRON V3 RTX3070TI sistemi 20 Eylül Çarşamba günü başka bir forum üzerinde sizce fiyatı nasıl diye konu açtım ve herkes tarafından olumlu yorum alınca saat 22 de 20k'lık sistemi +5k upgrade(gigabyte aorus elite v2 - 32GB ram - deepcool le500 - 1tb samsung ssd) ile satın aldım ve beklemeye başladım. Bu sırada diğer forumda diğer kullanıcılara da tavsiyelerde bulundum ve belkide benim sayemde 10 larca kullanıcı almış oldu bu konuda da 245 tane yorum yapıldı ve 5k kişi gördü sadece forumla da kalmadım arkadaşlarımıda tavsiye ettim ve bu şekilde bir kaç kişiye aldırmış oldum. Neyse tekrar gönderim sürecine geçeyim :D ürün 24 Eylül Cuma günü kargoya verildi ve 25 Eylül Cumartesi gibi çook kısa bir sürede geldi. Ve kargoyu bir açtım ilk dikkatimi çeken mükemmel kablolama oldu. Ekran kartı takılı gelmedi normal olarak ve taktım sistem açıldı içinde win10pro hemde lisanlı bir işletim sistemi vardı acaba bu yanlışlıkla mı oldu ya :D dedim ama neyse kendim win11 e geçtim sistem mükemmel bir şekilde akıyor. PCKolik aile sinede bu temiz gönderimden dolayı çok teşekkür ederim(Birçok kendini kanıtlamış firmalardan daha iyi bir gönderim diyebilirim). Ve şuanda o mükemmel sistemden yazıyorum bir h.o alırım.
Sen bu sistemi mi aldın iyi yapmişsin

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri