Yardım Truckersmp Atılan Banın Süresi Haklı Mı ?

Ronin JP

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Dostlar videoda hatalı olduğumu biliyorum bunu tartışmaya gerek yok biraz sabırsızlık ettim trafikden dolayı ama kimseyi trollemedim veya takla attırmadım, dikkatimi çeken bir nokta var adminin ban tablosunda 1 hafta 5 gün fix yani ya bu adam ya geleceği görebiliyor ya da gelene geçene 14 günü yapıştırıp geçiyor sizce 14 gün ban süresinde haklı mı ben yine de itirazımı ettim.

Video Link

TheBlueLockHero

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Dostlar videoda hatalı olduğumu biliyorum bunu tartışmaya gerek yok biraz sabırsızlık ettim trafikden dolayı ama kimseyi trollemedim veya takla attırmadım, dikkatimi çeken bir nokta var adminin ban tablosunda 1 hafta 5 gün fix yani ya bu adam ya geleceği görebiliyor ya da gelene geçene 14 günü yapıştırıp geçiyor sizce 14 gün ban süresinde haklı mı ben yine de itirazımı ettim.

Video Link

Bende bu tarz bişey yaptım banada 14 gün attılar.

filmlerinizinden

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
23
Yanlış anlamada öyle bir oyun oynama tarzı yok ben olsam 1 ay atardım

Normalde ilk banın ise 1 hafta atması lazım

KS

Ronin JP

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1

Dostum Kaçak TV izliyorsan bilirsin belki geçen yayında bi skoda full bunu trolledi bilerek önüne kırdı kaza yaptırdı vs. vs. ve sadece 10 gün yedi burdada ben yaptığım hatayı biliyorum fakat videoda adamların lagı nedense gözükmüyor öndeki adama çarpma sebebim bu ayrıyeten buda ilk banım zaten

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
Hocam Yanlış Anlama Ama 14 Gün Yine İyi Diyecem Şahsımca Çünkü Tarfik Kuralınca 3 Den Fazla Hatayı Çiğnemişsin Hadi 3 Değilde 1 Den Fazla Diyelim Biz Ona Farketmez.
Şimdi Gördüğüm Kadarıyla Yolda Giderken Bir Ayrım Geliyor Düz Yada Sağa Dönmeli Bİr Yer Ve Düz Gitmek Yerine Sağa Dönmeliye Giriyorsun Okey Bunda Sıkıntı Yok Zaten O Yoldasın Sinyale Falan Gerek Yok Fakat Sinyal Vermeden Ve Zaten Düz Gidilen Alanda 2 Araç Varken Ki Sanırım Bir Kaza Yaşanmış Orada Durmuşlar Hani Ve Sen Bu Durum Üzerine Sinyal Vermeden Ve Zaten Sağa Dönmeli Yola Girmişken Bam Diyerek Sola Giriyorsun Üstüne Bariyerin Kenarından Geçip Tırın Önünü Kesiyorsun Üstüne Gördüğüm Kadarıyla Araca Çarpıyorsun Yani Çarpmayı Geçtim Tek Şeritli Yolda Adamı Sollamaya Çalışıyorsun Yetmiyor Bariyere Çarpıyorsun O Da Yetmiyor Tekrar Sollayayım Derken Adama Çarpıyorsun Falan Bide Arkadaki Tırıda Gördüğüm Kadarıyla "Noluyor Lan" Bi Dedirtiyor Bu Olay Hadi Arkadaki Tırı "Noluyo Lan" Dedirtmeyi Geçtim Zaten Tek Şeritli Yolda Sollama Yapmak Başlı Başına 1 Haftalık Ban Ard Arda Defalarca Kere Bariyerlere Yada Şöförlere Çarparak Tırafikte Huzursuzluk Yaratma 1 Hafta Daha Ekler (Boş Yol İse Sıkıntı Yok Bariyere Çarpmada Ama Yakında Tır Varsa Yine Ceza) Sinyalsiz Araç Sollama Hatalı Araç Sollama Ve Yanlış Yerde Açar Sollama Yanlış Şekilde Yol Ayrımına Girmek Bunlar Toplamda 1-/-2 Hafta Falan Ediyor Bildiğim Kadarıyla yani Yaklaşık 3-/-4 Bilemedin Hafta Ban Yiyebilirdin Eğer Benim Gibi Sinirli Bir Admine Denk Gelmiş Olsaydın Hafta Değil Ay Olarak Bile Yiyebilirdin Yine 14 Gün İyi Yemişsin Bormen Öyle Diyim.
Bu Arada O 1 Hafta Şu 1 Hafta Bu 5 Gün Falan Diye Söyledim Ben Ama Hangi Hata Yaklaşık Kaç Günlük Cezaya Geliyor Onu Biliyordum Ama Eski Bİr Veri Ondan Yola Çıkarak Ortalama Bir Şey Söyliyim Dedim Bu Arada Veri Derken Bunların Belirlenmiş Bir Sklası Var Mı Bilmiyorum Ama Genel Olarak Hangi Hatayı Yapmış Ne Kadar Banlanış Bunların TOPLANDIĞI Bir Site Vardı KEZA Yutup Kanalı Da Vardı Bu Sitenin Bende Çok Seyreder-/-Dinlerdim Oradan Hatırlıyorum.
Tekrardan Geçmiş Olsun Hocam, Herkese İyi Ve Sağlıklı Günler Dİlerim.

Dostum Kaçak TV izliyorsan bilirsin belki geçen yayında bi skoda full bunu trolledi bilerek önüne kırdı kaza yaptırdı vs. vs. ve sadece 10 gün yedi burdada ben yaptığım hatayı biliyorum fakat videoda adamların lagı nedense gözükmüyor öndeki adama çarpma sebebim bu ayrıyeten buda ilk banım zaten
Ayrıca Kaçak TV Dir Zart Tividir Durt Tiviir Onlara Bakma Dalga Geçmek Yada Aşağılamak İçin Demiyorum Bunları Fakat O Tarz Kişiler Heleki Bide Yayın Yapan Yayıncı Yutubır Kişiler İse Bunlar Bir Toplanma Olacağı Zaman Bildiri Geçiliyor Adminlere Ondan Dolayı Az Banlanma Olabiliyor Yada Yutubır Yada Yayıncı Hem O Toplanmayı Yapan Kişi Hem De Admin Moderatör Falan Sa TRMP De İŞte İzleyicidir Yapmıştır Bir Şımarıklık Yada Gelmiş Beni İzlemiş Bana Aboneymi şFalan Diyerek Çok Fazlasıyla Kıyak Geçiliyor Bu Trz Banlamalara Bakarak Bir Kıyaslama Yapak Doğru Olmaz Eğer Haksız Bir İşlem Uygulandığını Düşünüyorsan Moderatörlere Adminlere İtirazda Bulun Oyuncu İsmini Ver "Bakın Bu Tarihte" Yada "Bu Videoda Bu Oyuncu Bunu Yaptı Ama Bu Kadar Banlandı Ve Bende Haksızlık Yapıldığını DÜşünüyorum Bana Karşı Bundan Dolayı Ya Bu Haksızlığı Benden Süre Kısaltması Yaparak Yada O Kişiye Süre Uzatımı Yaparak Telafi Etmenizi İstiyorum" Diyerek Bildirebilirsin AMa Kale ALırlarmı Takarlar Mı Pek Sanmam Ama İstersen Bi Dene.

Son düzenleme:

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30

Bromen İlk Banda Ben 6 Ay Ban Yedim Öyle Bir Dünya Yok Ve Sadece Yolun Kenarında İki Dakika Mola Verip Ekmek Almaya Gidip Geldim Bu Arada Chat Üzerinden Her 13-/-15 Sn'de Bir Durumumu Bildiren Bİr Yazı Yazılıyordu Beni Banlayan Admin-/-Moderatör Arkadaşla İletişime Geçtim Ve Bana Akşam Saatinde Farlarımı Açmadığım İçin Ceza Yazılmıştı İtiraz Ettim Talebe Bile ALınmadan Red Yedi. (CSGO Dan VAc Ban Yediğimde De Aynısı Olmuştu Diğer Bir Çok Oyunda Olduğu Gibi Ama Neyse)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri