Truckersmp Den Neden Ban Yediğimi Bilmiyorum Açıklaya Bilirmisiniz

KS

lazykarma

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Trucks mp'yi sağlınız için silmeniz lazım yeşil ışıktan geçip kırmızdan gecen adama vurduğum ıcın ban attılar ban itirazı yapınca tehlikeli sürüş diye ban attılar bu sogan cocukları adminler oyunu mahvetti aklı olan oynamaz hayatlarında araba dahi sürdüklerine emin değilim.
aynen öyle keşke ets2 de başka online suncular olsa daha düzgün truckersmp deki sıkıntı şu herkese adminlik vermesi adam diyoki 1yıl ban yeme gel sana adminlik vereyim sadece oyunu sıksık düzgün oynayan 1admin var oda sim1 deki miyu zaten genelde pembe otobüs sürüyo oda adminliğini gayet iyi kullanıyo

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
Trucks mp'yi sağlınız için silmeniz lazım yeşil ışıktan geçip kırmızdan gecen adama vurduğum ıcın ban attılar ban itirazı yapınca tehlikeli sürüş diye ban attılar bu sogan cocukları adminler oyunu mahvetti aklı olan oynamaz hayatlarında araba dahi sürdüklerine emin değilim.
Keyfi kalmadı oyunun aga adminlerin tuzu kuru kreş gibi olmuş yeni hali. Ben bayadır takip etmiyordum giresim gelmiyor bile bunları görünce, onun yerine arkadaşları toplayıp bi balkan turu yapsak daha keyifli olur.

KS

lazykarma

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
beyler bu admin hala itiraza bakmadı belliki işini bilmeyen admin milleti suçsuz yere banlıyor bu admini nasıl şikayet edebilirim?

KS

lazykarma

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Sen direk rapor yerinden mi talep açtın foto atsana bakalım.
1696157824714.png
1696157833403.png

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256

punisher62

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
beyler bu admin hala itiraza bakmadı belliki işini bilmeyen admin milleti suçsuz yere banlıyor bu admini nasıl şikayet edebilirim?
hocam takmıyolar herhalde o admın bakıyor cevapları kabul etmıyor sohbetı kapatıyor oyunu sılın akıl saglınız varsa adamlar yesıl ısıkta gecıp kırmızda gecene vurdugum 1 için 1 ay attı D:

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
hocam takmıyolar herhalde o admın bakıyor cevapları kabul etmıyor sohbetı kapatıyor oyunu sılın akıl saglınız varsa adamlar yesıl ısıkta gecıp kırmızda gecene vurdugum 1 için 1 ay attı D:
Bu yönetim bana bir yerden tanıdık geliyor ama ehm neyse.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri