Yardım Truckersmp Launcher Sorunu

ejjsjwj

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci
Ryzen 5 5500
Ekran Kartı
Rx 6600
Merhaba arkadaşlarlar bilgisayara format attım atmadan önce truckersmp oyniyabiliyodum online şuan ets indirdim ets single oyniyabiliyorum ama truckersmpde şöyle bir hata veriyo "Yükleniyor..." sonrasında ise "Yüklü dosyalar doğrulanamadı" bu hatayı alıyorum dedigim gibi önceden oynuyodum ve şuandada single oyniyabiliyorum bir kaç kez silip temiz kurulum yaptım hatta 10 kez yapmışımdır belki lütfen bilen varsa yardım etsin

Sistem windows 10 bu arada

filmlerinizinden

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
23
Merhaba arkadaşlarlar bilgisayara format attım atmadan önce truckersmp oyniyabiliyodum online şuan ets indirdim ets single oyniyabiliyorum ama truckersmpde şöyle bir hata veriyo "Yükleniyor..." sonrasında ise "Yüklü dosyalar doğrulanamadı" bu hatayı alıyorum dedigim gibi önceden oynuyodum ve şuandada single oyniyabiliyorum bir kaç kez silip temiz kurulum yaptım hatta 10 kez yapmışımdır belki lütfen bilen varsa yardım etsin

Sistem windows 10 bu arada

1.steam aç KÜTÜPHANEYE gir Euro Truck Simulator bul sağ tık yap özellikler de sonra yüklü dosyalara tıkla sağda göz at yazar ona tıkla klasör yolunu kopyala

2. truckersmp açtın Sol alta ayarlar var Sonra alta Euro Truck Simulator var o sende X işreti vardır sonra orda araştır yazıyor ona tıkla sonra kopyaladığın klasör yolunu yapıştır bu kadar !

Klasör örneği:
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Euro Truck Simulator 2
Yapamazsan video izle :
iyi oyunlar

Son düzenleme:
KS

ejjsjwj

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Çözüm laucnhere vpn ile girmek buldum