TTNetin apartmana bağladığı sistem

BuMi

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
31
1
1.jpeg

2
2.jpeg

3
3.jpeg

4
4.jpeg

5.
1652224291129.png
(mavi tik evim)

Şimdi 1.ss deki kabloların gittiği yer
3.ss de ki oda aparmanın içi burası,
2.ss de ki olan şey de port sanırım ? ,
3.ss de odaya giremiyorum anahtarı ben de olmadığı için daha detaylı atardım ss anca delikler var oradan çekmeye çalıştım, buradaki sorum şu;
orada bir tane büyük duvara monteli dolap var üzerinde adsl(yazıları büyük büyük yazınca yeni vdsl veya fiberi yazmaya yer kalmamışta olabilir ) ve numaralar yazılı onun yanında da küçük kutu var beyaz o sanırım fiber kutusu sarı kablolar vardı ince belki fotoda belli değil ama ince sarı kablo ile baglantılı 4. ss de bu odadan yukarıdaki dairelere dagıtımı var
alt yapı sorguladığımızda türknette vdsl diyor ama türktelekomun sitesinde fiber alt yapı sorguladıgımızda 20 metre ötede fibernetten faydalanabilirsiniz diyor bu konu hakkında bilginiz var mıdır ?

ozqur17

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Fiber optik gibi gördüm ben ama kabloların bağlandığı pano tam olarak eklerseniz daha net olur.

KS

BuMi

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
31
Fibermiş , yazisi ne kadar okunuyor bilmiyorum ama net bir sekil de ben okuyabiliyorum(siz de resmi yakinlastirinca okuyabiliyorsunuz), otomatik işık sinir etti 5 saniyede bir sönüp durdu anca bu kadar oldu :))

Ekli dosyalar

• 20220514_183509.jpg
    20220514_183509.jpg
    1.5 MB · Görüntüleme: 13

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Dostum inan ki 70 yaşında bir amcam ne kadar cahiliyse bu konunun ben de o kadar cahiliyim. Hiçbir fikrim yok.

KS

BuMi

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
31
EyvaAllah sorun değil 7 tane delik vardi kapida havalandirma için her delikten baksaydim konu acmazdim sanirim ama şimdi kafamdaki soru şu turknet vdsl diyor apartmanda fiber var , ttnetin de konumundayim fiber diye turkneti baglatsam fiberden yararlanabilir miyim ki en kötü arayarak ögrenirim burada deneyimleyen yoksa diye düsünüyorum

KS

BuMi

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
31
EyvaAllah :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri