TTO olayı tekrar hortladı :D

PoizDev!

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
84
bu çocukla uğraşmadan duramıyorlar bunlar yıllık olayı hortlatmışlar askfkj :D
TTO'nun ilk olayı çıktığında 10 yaşındaydım inanmamıştım 15 yaşına geldim hâlâ inanmıyorum. Yazıklar olsundan başka bir şey diyemiyorum. Çocukluğumdan beri en sevdiğim YouTuberlardan birisinin çöküşüne tanık oldum ve çok canımı yakmıştı. Şu anda empati kurunca bile canım yanıyor...

Myronn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
46
bu çocukla uğraşmadan duramıyorlar bunlar yıllık olayı hortlatmışlar askfkj :D
Şimdi herkesin gerçeği öğrenmesi iyi oldu ama adamın 6 senedir bütün hayatını bitirdiler zaten. Şuan youtubede 3 milyon üzeri abonesi bile olurdu. Herkes aslını bilmeden çocuğa küfürler etti. Olay ilk çıktığındada inanmıyordum 10 yaşındaydım hala inanmıyordum zaten gerçek değilmiş.

Arthemis.

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
153
Şimdi herkesin gerçeği öğrenmesi iyi oldu ama adamın 6 senedir bütün hayatını bitirdiler zaten. Şuan youtubede 3 milyon üzeri abonesi bile olurdu. Herkes aslını bilmeden çocuğa küfürler etti. Olay ilk çıktığındada inanmıyordum 10 yaşındaydım hala inanmıyordum zaten gerçek değilmiş.
NatronAbi olayı gibi unutuluyor bir süre sonra tekrar geliyor. :D

Son düzenleme:

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Olay çok garip. Birbirinin arkasından iş çeviren çevirene. 5-6 yıl geçmiş suçlanan arkadaş hayatını kurmuş tek güzel yanı bu sanırım. Sosyal medyada arkadaş ve çevre seçerken 2-3 değil 50 kere düşünmek gerek

enesgame

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Emjan yeni videosunda ahmet agayla ws filan diyordu

Arthemis.

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
153
Emjan yeni videosunda ahmet agayla ws filan diyordu
Olay kapanmadan son kasacağım izlenmeyide alayımda öyle kapansın niyetine dönmüş artık. Enderle arasında olan durumu halleti onu ayarlayana kadar milletten küfür yedi videoda yalayıp yutmuş enderi bildiğin onu döveriz sinirleniyorum gibilerinden boş yapmış tamamen. Desteğini ol sorunun varsa çöz bitir eğlence amacıyla biraz da izlenme katmış çorbanın içine ısıtıp ısıtıp sunuyor son kapanışlar olacağı için.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri