- Tepki
- 269
Ahmet sahte videoyu bile aboneleri eşitlenince atıyor öne geçebilmek içinDaha çok izlenme , daha çok para.
Ahmet sahte videoyu bile aboneleri eşitlenince atıyor öne geçebilmek içinDaha çok izlenme , daha çok para.
Bunlar bunları yaparken kaç yaşındalarmış?Ahmet sahte videoyu bile aboneleri eşitlenince atıyor öne geçebilmek için
15-16 lardır herhalde 6-7 sene önceki konuBunlar bunları yaparken kaç yaşındaymış?
Bunları nasıl akıl etmişler15-16 lardır herhalde 6-7 sene önceki konu
Zamanında ona dine küfür etti diye sovenler şimdi allaha sovuyobu çocukla uğraşmadan duramıyorlar bunlar yıllık olayı hortlatmışlar askfkj![]()
TTO'nun ilk olayı çıktığında 10 yaşındaydım inanmamıştım 15 yaşına geldim hâlâ inanmıyorum. Yazıklar olsundan başka bir şey diyemiyorum. Çocukluğumdan beri en sevdiğim YouTuberlardan birisinin çöküşüne tanık oldum ve çok canımı yakmıştı. Şu anda empati kurunca bile canım yanıyor...bu çocukla uğraşmadan duramıyorlar bunlar yıllık olayı hortlatmışlar askfkj![]()
Valla charmquell sağolsun içeriğini çok seviyorum. Şimdi sıra LeHamam da.bu çocukla uğraşmadan duramıyorlar bunlar yıllık olayı hortlatmışlar askfkj![]()
Şimdi herkesin gerçeği öğrenmesi iyi oldu ama adamın 6 senedir bütün hayatını bitirdiler zaten. Şuan youtubede 3 milyon üzeri abonesi bile olurdu. Herkes aslını bilmeden çocuğa küfürler etti. Olay ilk çıktığındada inanmıyordum 10 yaşındaydım hala inanmıyordum zaten gerçek değilmiş.bu çocukla uğraşmadan duramıyorlar bunlar yıllık olayı hortlatmışlar askfkj![]()
NatronAbi olayı gibi unutuluyor bir süre sonra tekrar geliyor.Şimdi herkesin gerçeği öğrenmesi iyi oldu ama adamın 6 senedir bütün hayatını bitirdiler zaten. Şuan youtubede 3 milyon üzeri abonesi bile olurdu. Herkes aslını bilmeden çocuğa küfürler etti. Olay ilk çıktığındada inanmıyordum 10 yaşındaydım hala inanmıyordum zaten gerçek değilmiş.
Olay kapanmadan son kasacağım izlenmeyide alayımda öyle kapansın niyetine dönmüş artık. Enderle arasında olan durumu halleti onu ayarlayana kadar milletten küfür yedi videoda yalayıp yutmuş enderi bildiğin onu döveriz sinirleniyorum gibilerinden boş yapmış tamamen. Desteğini ol sorunun varsa çöz bitir eğlence amacıyla biraz da izlenme katmış çorbanın içine ısıtıp ısıtıp sunuyor son kapanışlar olacağı için.Emjan yeni videosunda ahmet agayla ws filan diyordu
Ne boş konular yaEmjan yeni videosunda ahmet agayla ws filan diyordu
Maalesef evet saçma drama serileri bitmiyor izlenme alacağız diye.Ne boş konular ya
Başka ne yapacaklar ki? İşsiz insanlar olduğu sürece izlenme kasacak tabiki youtuber bu parayı youtubeden kazanıyor.Maalesef evet saçma drama serileri bitmiyor izlenme alacağız diye.