Tuf Gaming H3 Nasıl Bir Kulaklık?

Arax

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
İtopya'dan 400 TL'ye tuf gaming h3 aldım yorumlara baktığımda mikrofonu pek beğenmemişler sizce pişman olur muyum?

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Hoca da birkaç ay önce indirim yaptırmıştı 300 TL idi 100 TL de ekipmanını anlat ile 200 TL ye geliyordu. Fiyat bedavaydı, bu günün koşulu için de bu fiyat bedava 100 TL de ekipmanını anlat ile geri iade alırsın . 300 TL ye alabileceğin en iyi kulaklığı almış olursun. Pişman olacak bir durum yok.

KS

Arax

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Hoca da birkaç ay önce indirim yaptırmıştı 300 TL idi 100 TL de ekipmanını anlat ile 200 TL ye geliyordu. Fiyat bedavaydı, bu günün koşulu için de bu fiyat bedava 100 TL de ekipmanını anlat ile geri iade alırsın . 300 TL ye alabileceğin en iyi kulaklığı almış olursun. Pişman olacak bir durum yok.
Cevabın için teşekkürler tek aklımda kalan mikrofon performansı

Son düzenleme:

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Harici bir mikrofonu var , kullanmadım ama kötü olmadığını düşünüyorum. @ugur.gozaydin kullanıyor diye hatırlıyorum . Onun sesi bana gayet net geliyor dc den . O bir yorum yapsın müsait olunca.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bende olan ürün TUF H5 bir üst versiyonu yani. Genel olarak iyi TUF H3 ama bazı yerli/yabancı kaynaklarda mikrofonda değil kulaklıkta ses sürücülerinde boştayken ince bir dip ses sorunundan bahsediliyor. Bilmiyorum kronik mi değil mi ama kronik değildir büyük ihtimalle.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri