- Tepki
- 31
TUF Gaming M3 - ASUS MAUSE SİZCE NASIL BU FİYATLARDA ÖNERİNİZ VAR MI?
REKABETÇİ OYUNLAR İÇİN KULLANACAĞIMKLAVYE ÖNERİSİDE SÖYLER MİSİNİZ FİYAT BANDI 600TL CİVARI
malesef klavye için bütçem çok yokgüzel mouse alınır klavye olark bütçe az o bütçede çok iyi klavye bulunmaz
Asla alma. Sakın alma.TUF Gaming M3 - ASUS MAUSE SİZCE NASIL BU FİYATLARDA ÖNERİNİZ VAR MI?
REKABETÇİ OYUNLAR İÇİN KULLANACAĞIM
KLAVYE ÖNERİSİDE SÖYLER MİSİNİZ FİYAT BANDI 600TL CİVARI
max 1000 tl hocam şuanlıkAsla alma. Sakın alma.
İkisi için tam bütç ne
Deathadder v2 mini+ sarftecch t60max 1000 tl hocam şuanlık
mause bütçemi tek başına aşıyor zaten hocam klavye konusunda bilek destekli olması şart ama param azDeathadder v2 mini+ sarftecch t60
Hocam bilek destekli imkansızmause bütçemi tek başına aşıyor zaten hocam klavye konusunda bilek destekli olması şart ama param az![]()
EVET YANLIŞ BAKMIŞIM ODA MANTIKLI BİRAZ DAHA ÜSTÜNE ÇIKIP BUNU ALABİLİRİM GİBİHocam bilek destekli imkansız
V2 DEĞİL v2 MİNİ
Dostum mouse alınır civarımdaki arkadaşlarım aldı güle güle kullanıyorlar ve o fiyata onun gibi hem marka hemde güzel bir mouse bulamazsın rekabetçi oyunlar için güzel bir mouse 1000 hzTUF Gaming M3 - ASUS MAUSE SİZCE NASIL BU FİYATLARDA ÖNERİNİZ VAR MI?
REKABETÇİ OYUNLAR İÇİN KULLANACAĞIM
KLAVYE ÖNERİSİDE SÖYLER MİSİNİZ FİYAT BANDI 600TL CİVARI
İkiside alınmaz.Dostum mouse alınır civarımdaki arkadaşlarım aldı güle güle kullanıyorlar ve o fiyata onun gibi hem marka hemde güzel bir mouse bulamazsın rekabetçi oyunlar için güzel bir mouse 1000 hz
Klavyede bütçe artarsa bunu tavsiye edebilirim dostum kendim kullanıyorum güzel klavye RGb deil rainbow modelinni seçersen fiyat düşüyor
https://www.trendyol.com/gamepower/...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.80.4
ama 300 tllik bir mouse hocam onuda göz önünde bulundurmak lazımİkiside alınmaz.
Razer deathadder v2 mini veya asus rog keris var
1000 hz artık tüm mouselerde stabil
Ama bütçesi 500e kadar var. 300e bile daha iyileri varama 300 tllik bir mouse hocam onuda göz önünde bulundurmak lazım
Klavye alınmaz
keris varken deathadder v2 mini de alınmaz , var mı daha iyi klavye önerinKlavye alınmaz
Sarftech t60keris varken deathadder v2 mini de alınmaz , var mı daha iyi klavye önerin![]()
İkisi de benzer kalitede klavyeler switchleri outemu sarftech %60 , önerildiği için söylemedim yön tuşları işine yararsa diye de bunu önerdim alınmayacak bir durumu yokSarftech t60
Alınır, shape farkı çok. Kişisel tercih