tüm oyunlarda kasma sorunu

Simatkotturkey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
arkadaşlar öyle bir sorun ki düşünün zula gibi basit bir oyunda bile orta ayarlarda 25 30 fps alıyorum sebebini bulamadım ve sistemimde o kadar kötü değil

i7 7500u 2.70 2.90
8 gb ddr4 ram
4 gb nvidia 940mx gddr5

sürücüleri güncelledim aynı sisteme sahip adamlar gta v orta ayarda 40 fps alıyor zulada ise en yüksek ayarda 60 fps alıyor. ben birtürlü çözemedim sorunu windows10 kullanıyorum oyunlarıda nvidia ile açıyorum.

acaba windows güncellemeleri ile mi alakalı ? güncellemeleri yüklüyor 1 saattir acaba güncellemeden sonra düzelir mi ?

KS

Simatkotturkey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Hocam driverlar güncel demiştiniz oyunda ekran kartı nvdiami çalışıyor o önemli ıntel hd graphic mi açıyor

oyunu nvidia ile çalıştırıyorum paneldende kontrol ediyorum oyun açıkken nvidia ile çalışıyor

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bu programı indir ve Bu videoyu izleyerek kartın sürücüsünü tamamen kaldır ve tekrar kur. Sonra Bu siteden bu programı indir ve eksik sürücülerini tarat ve bulursa eksik bir sürücü kurulumunu gerçekleştir. Daha sonra Bu videodan NVIDIA Shadowplay 'i kapat kullanmıyorsan tabi. Daha sonra Bu sitedekileri uygula. En son Windows 10 kullanıyorsan Game Modunu Bu videodan kapat. Sorun çözülmez ise virüs taraması yap. Kaspersky tamamen ücretsiz sürümünü kullanabilrisin veya Bu linkten 1 Aylık deneme sürümünüde kullanabilrisin.

KS

Simatkotturkey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Bu programı indir ve Bu videoyu izleyerek kartın sürücüsünü tamamen kaldır ve tekrar kur. Sonra Bu siteden bu programı indir ve eksik sürücülerini tarat ve bulursa eksik bir sürücü kurulumunu gerçekleştir. Daha sonra Bu videodan NVIDIA Shadowplay 'i kapat kullanmıyorsan tabi. Daha sonra Bu sitedekileri uygula. En son Windows 10 kullanıyorsan Game Modunu Bu videodan kapat. Sorun çözülmez ise virüs taraması yap. Kaspersky tamamen ücretsiz sürümünü kullanabilrisin veya Bu linkten 1 Aylık deneme sürümünüde kullanabilrisin.

teşekkürler windows güncelleme işlemleri bittikten sonra sorun devam ediyorsa deneyeceğim

KS

Simatkotturkey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
dediklerinizi yaptım fakat oyunlara hiçbir faydası olmadı. windows 10 bana göre değil sanırım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri