Tuncmatik ups ses sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
prokaan78' Alıntı:
Merhabalar, https://www.vatanbilgisayar.com/tuncmatik-lite-ii-850va-line-interactive-ups.html 
bu ürüne sahibim ürünü 6 saat şarj etmiştim açık olduğu süre boyunca üzerinde birşey takılı olsun olmasın sanki ateş yanıyormuş gibi çıtır çıtır sesler geliyor içinden normal mi ?
kasa yı ve monitörü bağlıyorum buna

UPS 'ten anlamam ama dediğiniz sesler elektirk atlaması yada kaçağı sesi gibi izlenim bıraktı bende bence bir servise yollayın ürünü normal değil çünkü.

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Bu sorunu ekipten bir arkadaşım yaşadı. Ürünü kullanmaya devam etmeden hemen aldığı yere geri götürdü. Gerekli işlemler
orada yapıldı

KS

prokaan78

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
6
ürün 10 günlük bile değil geldiğinden beri var vatandan almıştım garip bir ses upsnin kendi sesi harıl harıl gelirken birde çıtırdama sesi geliyor sanki birşey yanıyor içinde garip bir ses söktüm taktım yüksüz şarj ettim yüklü kullandım kapat aç yaptım düzelmiyor

çalışırken sorun yok ama elektriği vermeye devam edior prizden sökülsede

çalışırken sorun yok ama elektriği vermeye devam edior prizden sökülsede

KS

prokaan78

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
6
İürünün teknik servisi yaşadıgım şehirde mevcut aldığım yer /vatan computer/ e mi götürmeliyim yoksa direk tuncmatik resmi servisi garanti bozmadan bakarmı bir bilginiz varmıdır ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
prokaan78' Alıntı:
İürünün teknik servisi yaşadıgım şehirde mevcut aldığım yer /vatan computer/ e mi götürmeliyim yoksa direk tuncmatik resmi servisi garanti bozmadan bakarmı bir bilginiz varmıdır ?

Vatan 'a götürürseniz onlar ürünün servisine gönderirler. 15 Gün garantide kalma süresi var. Eğer siz gönderirseniz ürünün servis garantisine oda olur bir ihtimal daha hızlı olabilir.

KS

prokaan78

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
6
yani şehrimdeki servise götümem daha mantıklı o zaman hız açısından hem sorunuda gösterririm kutusunda yazıyor karabük merkez servisi diye yani resmi olması lazım

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
KS

prokaan78

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
6
Vatan 'da sorun tespit edilmedi. Eve geldim şunu farkettim ki bu UPS 'i fişten söküp tekrar taktığınızda çıtırdama geliyor. Ancak bilgisayar uzun süre durursa ve sökmeyip kapatmazsanız gelmiyor. Vatan çalışanıda UPS şarj olduğu için çatırdar demişti. Mesela yanlışlıkla yerinden oynattım şuanda çıtırdıyor

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
O zaman cihazın çalışma yapısı böyle demek ki. Daha önce çok UPS gördüm ama böyle çalışanı hiç görmedim tuhafmış. Sorun olmadığına göre konuyu kapatıyorum. Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri