Türk Sunucularında Problem Yaşıyorum

BülBül

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Merhabalar öncelikle, arkadaşım bir süredir fivem oynuyor birkaç gün önce internet faturasını geciktirmesi dolayısıyla interneti kapandı, birkaç saat sonra tekrar açtırdı fakat fivem'de Türk sunucularına girememeye başladı. Yabancı sunuculara giriş yapabiliyor Türk sunucuylarıyla alakası bulunmuyor hiçbir şekilde giriş yapamıyor, IP'den baktığımızda Japonya, Amerika falan var Türkiye yok. Sağlayıcı Milenicom çok bilmiyorum nasıl bir sağlayıcı. DNS ayarlarıyla ilgili olduğunu düşünüyorum, bayağı çözüm denedik fakat hala olmuyor yardımcı olabilecek var mı?

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,953
Merhabalar öncelikle, arkadaşım bir süredir fivem oynuyor birkaç gün önce internet faturasını geciktirmesi dolayısıyla interneti kapandı, birkaç saat sonra tekrar açtırdı fakat fivem'de Türk sunucularına girememeye başladı. Yabancı sunuculara giriş yapabiliyor Türk sunucuylarıyla alakası bulunmuyor hiçbir şekilde giriş yapamıyor, IP'den baktığımızda Japonya, Amerika falan var Türkiye yok. Sağlayıcı Milenicom çok bilmiyorum nasıl bir sağlayıcı. DNS ayarlarıyla ilgili olduğunu düşünüyorum, bayağı çözüm denedik fakat hala olmuyor yardımcı olabilecek var mı?
arayıp sorarsanız daha net yardımcı olurlar

turk512

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
23
Millenicom ve netgsm gibi sağlayıcılarda bu sorunlar yaşanıyor dns ayarlamaları genel kullanıma göre olmadığı için vpn korumalarına takılıyorlar türk svlerinde, sadece fivem değil herhangi bir oyunun türk yapısında sorun yaşayabiliyorlar. Metin2 oynayan bir arkadaşım netgsm kullandığı için banlandı oyun açıklama olarak vpn kullanımı yanıtını verdi. İnternet sağlayıcısıyla görüşmek en güzeli olur.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri