Türk Telekom 50 Megabit paketin 9.50 Megabit vermesi

umeris

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
165
Bugün altyapımız VDSL desteklediği için gidip VDSL bir modem aldım. Önceki modem ADSL olduğu için 20 megabit üstüne çıkamıyordum. Her şey kuruldu, paket değiştirildi fakat şuan gidip manuel olarak kanal değişsem bile 15 megabitin üstüne çıkamıyorum. 16 megabit paket kullanırken bile 10 megabit alıyordum zaten. Türk Telekom çalışanı pakete yeni geçtiğim için sinyallerin tam gelmediğini, biraz kullanıp vakit geçtikten sonra tam hızın geleceğini söylüyor. Ne yapmam lazım ? arıza kaydı oluşturdum. modeme gidip boş yere 800 tl para vermiş oldum şuan.

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Düzeltmeleri muhtemel. Bölge ya da hatta sorun yoksa düzelir gibi. Sadece belli oranda kayıp olabilir.

Buraqq

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
336
hocam daha kötü oldu. 2 megabit alıyorum resmen
@lckyvg hocamın dediği gibi port değişimi tarzı bir sorun olabilir,beklemek en iyisi arıza kaydı oluşturup, müşteri hizmetleri ile iletişime geçtiyseniz çözülecektir muhtemelen.

KS

umeris

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
165
@lckyvg hocamın dediği gibi port değişimi tarzı bir sorun olabilir,beklemek en iyisi arıza kaydı oluşturup, müşteri hizmetleri ile iletişime geçtiyseniz çözülecektir muhtemelen.
haftada 1 buçuk gün bilgisayar başına oturuyorum onu da mahvettiler. insanları kazıklamak için ellerinden geleni yapıyorlar. bana altyapı var altyapı var sorunsuz alırsınız dediler, geçtik tamam dedik parasını verelim ama balını da yiyelim. şimdi düştüğüm şekle bak. 50 megabit paketten 10 megabit bile alamıyorum. hele bir de kablolu. kablosuz olsa nasıl olurdu kim bilir. tek amaçları para koparmak. teknik ekip gelir bir de kablo değişir ordan da para alır şimdi.

Furkanreis

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
hocam 2023 temmuz'da bitecek 4 5 ay oldu sanırım
Anladım eğer yeni geçtiyseniz veya bitmesine az kaldıysa başka şirkete geçmenizi önericektim cayma bedeli ne kadar çıkar bilmiyorum ama tüketici hakları ile ücret edemeden iptal edebilirsin vaadetdikleri hızı vermiyorlar diye

KS

umeris

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
165
Anladım eğer yeni geçtiyseniz veya bitmesine az kaldıysa başka şirkete geçmenizi önericektim cayma bedeli ne kadar çıkar bilmiyorum ama tüketici hakları ile ücret edemeden iptal edebilirsin vaadetdikleri hızı vermiyorlar diye
hocam yine de çözüleceğini sanmıyorum. sanırım direkt altyapının kendisinden veya kutudan kaynaklı bir problem. 62 megabite kadar destek görünüyor fakat modem ekranında Max rate olarak 32.000 kbps alabiliyorum. doğal olarak 30 megabit paket de yok, böyle mal gibi kaldım. boşa aldım anlaşılan. yarın gidip modemi iade edeceğim.

Fake God

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
119
Annem babam Türk Telekomdan emekli olduğu için demiyorum ama süper firmadır kendisi. S*verek kullanıyoruz.

Muamma61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
Annem babam Türk Telekomdan emekli olduğu için demiyorum ama süper firmadır kendisi. S*verek kullanıyoruz.
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: Hesapta telefon her şeyin alt yapısı onlarda bulunduğum yerde Türk Telekomun dışında bir şey olmadığı için elim mahkum ve senelerden beri çektiğimi ben biliyorum ve çekeni de çok iyi anlıyorum. Hala alt yapımız bakır kablo gerisini siz düşünün :)

Fake God

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
119
Bizim şehirde 100 kişinin yaşadığı yere fiber döşediler 5000 kişinin yaşadığı yer bakır kablo :) Baya kafaları basıyor.

vesim

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
bemim paket 16. değişicekdim şuan 32 veriyor shfdjkgh

KS

umeris

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
165
arkadaşlar bunu nasıl çözebilirim ? elim kolum bağlı. gidip modemi iade edip tekrar 16 megabite dönsem daha iyi olur mu ?

MuRO

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
modemi iade etmen sorunu çözmeyecek ki tüketici haklarına şikayette bulunun onlar size yol gösterirler paranızla rezil olmak zorunda değilsiniz ki

KS

umeris

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
165
modemi iade etmen sorunu çözmeyecek ki tüketici haklarına şikayette bulunun onlar size yol gösterirler paranızla rezil olmak zorunda değilsiniz ki
iade edemiyorum zaten hocam. mağazadan aldığım için kurulumu yapılan ve kutusu açılan ürünleri iade alamayız diyorlar. tüketici haklarına başvurup bununla uğraşacak bir durumda da değilim çünkü okulum var ve çok yoğunum sadece 1 buçuk gün müsait oluyorum onda da oyun oynamak istiyordum adam akıllı ama o da haram bize. türk telekom denilen firma beni resmen dolandırıp paramı boşa yere harcattırmıştır.

Moderatörün son düzenlenenleri:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri