Türk Telekom Hız Sorunu

srthewoxy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Türk Telekom'da 34mbps paket kullanıyoruz ve süresi geldiğinde paramızı da eksiksiz ödüyoruz birkaç haftadır internetimde bayağı bir yavaşlık vardı müşteri hizmetlerini aradığımda ise dalga geçer gibi 30 Mbps hız aldığımı söyledi halbuki aldığım hız değeri 3 Mbps müşteri hizmetleride sürekli ezber laflar söylüyordu bana

Ekli dosyalar

• Ekran Görüntüsü (20).png
    Ekran Görüntüsü (20).png
    24.2 KB · Görüntüleme: 16

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Sıkıntı sizin tarafınızda olsa Upload da düşük olurdu diye düşünüyorum. Bizde Türk Telekom kullanıyoruz ve son zamanda bende hızdan şikayetçiyim. 16MBPS paket olabilir ama 3-4 falan alıyordum video bile izlenmiyor. Müşteri hizmetlerini arıyorsunuz dediğiniz gibi ezber laf söylüyor işlem yapıyorum düzeldi diyor ama her şey aynı.

Biz parasını ödemesek dava açarlar ama onlar hizmetini tam yapmadığında kimse bir karşılık yapamıyor.

KS

srthewoxy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Sıkıntı sizin tarafınızda olsa Upload da düşük olurdu diye düşünüyorum. Bizde Türk Telekom kullanıyoruz ve son zamanda bende hızdan şikayetçiyim. 16MBPS paket olabilir ama 3-4 falan alıyordum video bile izlenmiyor. Müşteri hizmetlerini arıyorsunuz dediğiniz gibi ezber laf söylüyor işlem yapıyorum düzeldi diyor ama her şey aynı.

Biz parasını ödemesek dava açarlar ama onlar hizmetini tam yapmadığında kimse bir karşılık yapamıyor.
zaten taahhüt bittimi türknete geçicem galiba

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri