malum vatan gibi siteler sadece 6 taksit yapabiliyor turkcell den g29 almak mantıklımı bir sorun yaşarmıyım garanti de fln
ugur.gozaydin' Alıntı:LOGITECH DRIVING FORCE SHIFTER bunuda al bence tam bir deneyim için ideal.
Enes Değirmenci' Alıntı:ugur.gozaydin' Alıntı:LOGITECH DRIVING FORCE SHIFTER bunuda al bence tam bir deneyim için ideal.
Hocam ben bunla ehliyet için alıştırma yapıyorum![]()
ugur.gozaydin' Alıntı:Enes Değirmenci' Alıntı:Hocam ben bunla ehliyet için alıştırma yapıyorum![]()
İyiymiş seni gerçek hayata hazırlamaz ama sadece bubirde hareketli yarış koltuğu gerek
![]()
Enes Değirmenci' Alıntı:ugur.gozaydin' Alıntı:LOGITECH DRIVING FORCE SHIFTER bunuda al bence tam bir deneyim için ideal.
Hocam ben bunla ehliyet için alıştırma yapıyorum![]()
BilgisayarcıGenç' Alıntı:Enes Değirmenci' Alıntı:Hocam ben bunla ehliyet için alıştırma yapıyorum![]()
Arada ambulansı kaçır![]()
![]()
BilgisayarcıGenç' Alıntı:Enes Değirmenci' Alıntı:Hocam ben bunla ehliyet için alıştırma yapıyorum![]()
Arada ambulansı kaçır![]()
![]()
ugur.gozaydin' Alıntı:Enes Değirmenci' Alıntı:Hocam ben bunla ehliyet için alıştırma yapıyorum![]()
İyiymiş seni gerçek hayata hazırlamaz ama sadece bubirde hareketli yarış koltuğu gerek
![]()