Türknet Internet Nasıl

faikpkr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
arkadaşlar ben şuan türk telekom kullanıyorum ama altyapı değil internet direkten geliyor ve bizim bina eski oldugundan dolayı kablolar kötü internet kötü kablolar kötü olduğundan dolayı dahad da kötü oluyor yakın zamandada türk telekomun tahatütü bitiyor ve bende türknete geçmeye karar vermistim türknete geçmek isteme sebebimde diğer internetlere göre daha fazla hız sunabilmesi ve daha ucuz olmasıydı ama şikayetvar.com da falan çok kötü yorumlar vardı ve bazı forumlarda türknetin kötü olduğu söyleniyordu bende oyüzden bir teredüte girdim birde türkcell süper online var ikisininde hız değerleri şöyle sizce napmalıyım birde türknet türk telekomun altayapısnı mı kullanıyor eğer türk telekomun altaypısını kullanıyorsa ben zaten şuan türk telekom kullandığım için türknette türk telekomun altyapısını kullanıyorsa internetim yine kötü olmazmı bilgili biri varsa yardımcı olabilirmi ikisininde hız değerleri şöyle türknet:vdsl altyapı 73 dowland 15 upluad hızı türkcellsüperonline:50mbps hız sizce napmalıyım

Son düzenleme:

sancar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
53
arkadaşlar ben şuan türk telekom kullanıyorum ama altyapı değil internet direkten geliyor ve bizim bina eski oldugundan dolayı kablolar kötü internet kötü kablolar kötü olduğundan dolayı dahad da kötü oluyor yakın zamandada türk telekomun tahatütü bitiyor ve bende türknete geçmeye karar vermistim türknete geçmek isteme sebebimde diğer internetlere göre daha fazla hız sunabilmesi ve daha ucuz olmasıydı ama şikayetvar.com da falan çok kötü yorumlar vardı ve bazı forumlarda türknetin kötü olduğu söyleniyordu bende oyüzden bir teredüte girdim birde türkcell süper online var ikisininde hız değerleri şöyle sizce napmalıyım birde türknet türk telekomun altayapısnı mı kullanıyor eğer türk telekomun altaypısını kullanıyorsa ben zaten şuan türk telekom kullandığım için türknette türk telekomun altyapısını kullanıyorsa internetim yine kötü olmazmı bilgili biri varsa yardımcı olabilirmiEkli dosyayı görüntüle 39406 ikisininde hız değerleri şöyleEkli dosyayı görüntüle 39405
bende türknet kullanıcısıyım normalde çok iyi internet ama bazı günler onarım olduğundan ötürü sanırsam ayda bi günün akşamı veya 2 günün akşamı biraz kötüleşiyor ama ayda bir gecenin kötü olması çok birşey değiştirmez benim için ben memnunum

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
Hangi firmaya geçerseniz geçin internet yine o eski direkten gelicek ve sağlayıcı ttnet olucak fiyatları çok yükseldi ne yazıkki. Türknet bölgeden bölgeye kalitesi değişir illa firmayı değiştiricekseniz Millenicom interneti de bir araştırın derim fiyatları ucuz.

KS

faikpkr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Hangi firmaya geçerseniz geçin internet yine o eski direkten gelicek ve sağlayıcı ttnet olucak fiyatları çok yükseldi ne yazıkki. Türknet bölgeden bölgeye kalitesi değişir illa firmayı değiştiricekseniz Millenicom interneti de bir araştırın derim fiyatları ucuz.
kk şuan direğe bağlı internet şuan altyapı değil ama türknet veya süperonline geçince internet altyapı olucak yani internetin geldiği yer değişicek

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri