İnternet gitmişti turktelekomu aradım igdaş mı ne kazı yüzünden kablolar hasar görmüş yapilicakmis 20 temmuza kadar yapılirmis 3 Haziran'da gitmişti sizce 20 temmuza kadar yapılır yoksa daha gecmi olur daha erkenmi
Hocam en son böyle bir şey yaşadığımda 4 ay internet yoktuİnternet gitmişti turktelekomu aradım igdaş mı ne kazı yüzünden kablolar hasar görmüş yapilicakmis 20 temmuza kadar yapılirmis 3 Haziran'da gitmişti sizce 20 temmuza kadar yapılır yoksa daha gecmi olur daha erkenmi
Nasıl oldu size bir zaman verdiler miHocam en son böyle bir şey yaşadığımda 4 ay internet yoktu
Valla her aradığımda 1 ay 1 ay diye diye 4 ay oldu dedim bar internet verin tasarımcıyım iş yapamıyorum yok o kalktı artık dediler sonra internet geldi 4 ay sonra 1 hafta sonra tekrar gitti bu sefer bizim kablolarda sıkıntı var dediler vs. vs.Nasıl oldu size bir zaman verdiler mi
Tamir etme zamani
Toplam kaç ayda oldu birde nerde yasiyorsun?Valla her aradığımda 1 ay 1 ay diye diye 4 ay oldu dedim bar internet verin tasarımcıyım iş yapamıyorum yok o kalktı artık dediler sonra internet geldi 4 ay sonra 1 hafta sonra tekrar gitti bu sefer bizim kablolarda sıkıntı var dediler vs. vs.
İstanbul beyoğlunda yaşıyorken oluyordu toplam 5 ay internet kullanamadım en son modem değiştirmiştim.Toplam kaç ayda oldu birde nerde yasiyorsun?
Modem değiştirince oldumu bari nasi oldu biraz detay söyler misin ben de napicagimi bileyimİstanbul beyoğlunda yaşıyorken oluyordu toplam 5 ay internet kullanamadım en son modem değiştirmiştim.
indirim diyorlar ama hadi bakim internet gelirse buraya yazarimgeçmiş olsun, bu gibi durumlarda 20 temmuz yine iyi hocam. Pek tutmuyor dedikleri ama. İnşallah kullanamadığınız zamanlar için para iadesinde sorun yapmazlar