Yardım Türktelekom

sancar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
43
küçük bir şehirde yaşıyorum altyapı yoktu yeni geldi ve hala altyapısız internet kullanıyorum uydudan çekiyor direkt ve gelen altyapı türktelekomun 100mb gigafiber destekliyor türknet yaptırma taraftarıydım ama ailem bir sıkıntı çıkarsa alyapı türktelekomun olduğundan ilgilenmezler diyo türktelekom kötümüdür 100mb lik paketi

galip

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
83
türktelekom kendi müşterilerine hizmette zayıf kalıyor diğer firmaların arızalarına öncelik veriyorlar

solaris

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
350
TURKTELEKOM en iyilerinden biridir.
Turknet e kıyasla fersah fersah ileridedir. Turknet ile kıyaslayamazsınız.
Sıkıntı Paket fiyatlarındaki yüksek tutarlar. İnt. paket fiyatları diğerlerine nazaran yüksek kalıyor.

Siz şimdi yeni müşteri statüsünde olacaksınız. Bu yüzden yeni müşterilere özel kampanya ve fiyat indirimleri bulabilirsiniz.

100 lük hız da fiyatlar malesef biraz yüksek.

galip

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
83
2001 den beri internet kullanıyorum ttnet iyi olduğu yerler var ama genel olarak ben hiçbir zaman ttnet ten memnun kalmadım
ayrıntılar
Şubat 2024 itibariyle Türkiye'de en hızlı internet sunan sağlayıcılar
Ekran görüntüsü 2024-08-10 160424.jpg

Son düzenleme:

galip

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
83
ttnet en çok abonesi olan ama abonelerine bağlantı problemi olduğunda en geç cevap veren servis sağlayıcı arıza yoksa verdiğinden memnunsan sorunyok arıza yaşayana kadar

Quiet

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26
Türknet kullanıyorum, arıza olduğunda her zaman problemle ilgili bilgi aldım gerekli işlemleri yaptırdım. TürkTelekomda aynı hızda çalışıyor diyebilirim müşteri hizmetleri anlamında. Bazen Türk Telekomda müşteri hizmetlerine bağlanamıyordum o aralar çıldırıyordum. Türknet te böyle bir problemim olmadı. Evet öncelikle mesaj atıyoruz onlar seni geri arıyorlar gerekirse felan ama TürkTelekom uda arayınca şıp diye arıza çözülmüyor.

KS

sancar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
43
Türknet kullanıyorum, arıza olduğunda her zaman problemle ilgili bilgi aldım gerekli işlemleri yaptırdım. TürkTelekomda aynı hızda çalışıyor diyebilirim müşteri hizmetleri anlamında. Bazen Türk Telekomda müşteri hizmetlerine bağlanamıyordum o aralar çıldırıyordum. Türknet te böyle bir problemim olmadı. Evet öncelikle mesaj atıyoruz onlar seni geri arıyorlar gerekirse felan ama TürkTelekom uda arayınca şıp diye arıza çözülmüyor.
benim tedirgin olduğum nokta arkadaşım istanbulda interneti kopuyor sürekli bir şekilde öyle bir sorun varmı yoksa yaşadığın yerlemi alakası var

galip

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
83
benim tedirgin olduğum nokta arkadaşım istanbulda interneti kopuyor sürekli bir şekilde öyle bir sorun varmı yoksa yaşadığın yerlemi alakası var
arkadaşım altyapı adsl ve vdsl türktelekom a ait yani ttnet e lakin sorunların çözümünde servis sağlayıcılar öncelikli
dahada önemlisi daha güçlü portlar servis sağlayıcılarına verilmiş durumda ttnet daha düşük profilli portları kullanıyor çoğunlukla
bunu kontrol edebilirsin mahallede hatta sokakta kim ne kullanıyor ne kadar internet hızı mevcut böyle bir olanak varsa sorununu çözer
örnek mevcut adresimde superonline kullandım adsl 20 mbit civarı idi millenicom bağlattım hız yüksekti lakin stabil değildi altta bakkal var ttnet kullanıyor 8 mbit bağlı şu an türknet kullanıyorum 72mbit

Quiet

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26
8 ay felan oluyor ben geçeli, çok nadiren geceleri bakım oluyor mesaj atıyorlar bakım var diye. Onun haricinde nazar değmesin internetimin gittiğini görmedim hocam.

anifraxe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Adresiniz de Gigafiber var mı anlayamadım? Gigafiber var demişsiniz ama ailem Türk Telekom altyapısı olduğu için ilgilenmezler diye düşünmüyoruz demişsiniz. Gigafiber, Turknet'in kendi altyapısıdır, Türk Telekom ile bir alakası yoktur ve 1000/1000 Mbps internet hizmeti sunar. Şuan da Türkiye'nin en iyi internet altyapısıdır. Gerek fiyat performans gerek stabilite olsun her açıdan en iyisidir fakat her yerde yok maalesef bu altyapı. Eğer binanızda varsa düşünmeden geçin.

KS

sancar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
43
Adresiniz de Gigafiber var mı anlayamadım? Gigafiber var demişsiniz ama ailem Türk Telekom altyapısı olduğu için ilgilenmezler diye düşünmüyoruz demişsiniz. Gigafiber, Turknet'in kendi altyapısıdır, Türk Telekom ile bir alakası yoktur ve 1000/1000 Mbps internet hizmeti sunar. Şuan da Türkiye'nin en iyi internet altyapısıdır. Gerek fiyat performans gerek stabilite olsun her açıdan en iyisidir fakat her yerde yok maalesef bu altyapı. Eğer binanızda varsa düşünmeden geçin.
türk telekom fiber ozaman heralde pek bir bilgim yoktu

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri