Twisted Minds 27" Tm27Qhd Alınır Mı

davutfszgn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1

2k çözünürlükte monitörlere bakıyorum ve aralarında IPS panel olup, 144 hz in de üstünde olan bulduğum en uygun fiyatlı monitör bu. Bütçem sınırlı olduğu için gönlüm buna gidiyor fakat sizlere de sormak istedim.

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Dandik bir monitör. Az daha çıkıp bunu alabilirsin.

Çıkamam dersen en azından bunlara bak.

KS

davutfszgn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Dandik bir monitör. Az daha çıkıp bunu alabilirsin.

Çıkamam dersen en azından bunlara bak.

Önerileriniz için teşekkür ederim. ViewSonic VX2780 i beğendim ona bir bakacağım. Biraz ekstra bir sorum olacak ama bilgileyseniz eğer bu konuda. Bu vx2780 modeli için yada genel olarak çoğu monitörler için fiyatlar genel olarak nasıl seyreder, belli indirim dönemleri olur mu? Örneğin yılbaşına az kaldı, bu tarz ürünlerde indirim görme şansımız var mıdır?

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Önerileriniz için teşekkür ederim. ViewSonic VX2780 i beğendim ona bir bakacağım. Biraz ekstra bir sorum olacak ama bilgileyseniz eğer bu konuda. Bu vx2780 modeli için yada genel olarak çoğu monitörler için fiyatlar genel olarak nasıl seyreder, belli indirim dönemleri olur mu? Örneğin yılbaşına az kaldı, bu tarz ürünlerde indirim görme şansımız var mıdır?
aslında pek iyi bir model değil vx2780 de ama twisted den iyidir. biraz yavaş bir monitör.

indirim arada oluyor evet ama bu fiyatların altına 2k monitör indirimi gelmez bence. genelde vg27aq modelini 7k civarına düşürüyorlar.

KS

davutfszgn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
aslında pek iyi bir model değil vx2780 de ama twisted den iyidir. biraz yavaş bir monitör.

indirim arada oluyor evet ama bu fiyatların altına 2k monitör indirimi gelmez bence. genelde vg27aq modelini 7k civarına düşürüyorlar.
O model 7k lara kadar düşüyorsa çok iyiymiş şimdi baktım da en ucuz 9k. Teşekkür ederim tekrar yanıtınız için.

Zendaya

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
65
Alınır hocam, fiyatı güzel. Bu fiyata 27" + QHD + 165HZ + 0,5MS + HDR400 + FAST IPS + RGB özelliklerine sahip bir monitör bulamazsın.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri