İzleyici gelmiyor sürekli önerilen kişilerde aynı kişiler var çoğu kız. Haksızlıktwitchte yapacağın içerikler önemli eski yeni hesap fark etmez sanırsam sohbetin sağlam olsun tadından yenmez![]()
![]()
Hocam izleyicilerinizde bot varmıİzleyici gelmiyor sürekli önerilen kişilerde aynı kişiler var çoğu kız. Haksızlık
evet izleyici listesi anlamsız botlarla dolu ama izleyici sayısı 1Hocam izleyicilerinizde bot varmı
Önerilenlerinizie cıkması için yapılıyo twitch yapıyo bunuevet izleyici listesi anlamsız botlarla dolu ama izleyici sayısı 1![]()
iyi bi şey o zaman.Bottan kastımda twitch kücük kanallara yardım ediyo 3 tane filan bot izleyici gönderiyo kanalınıza
Önerilenlerinizie cıkması için yapılıyo twitch yapıyo bunu
Evet ama ayarlarınızı atarmısınıziyi bi şey o zaman.
Ama izleyici gerçekten hiç gelmiyor bütün oyunları denedim saçma sapan insanların yayınında 15 kişi oluyo çözemedim acaba izleyici botu mu atıyolar.
Bide sistemim internetim iyi yinede yayın bulanıyor cam gibi yayın veremiyoruz partner değiliz diye mi acaba
Evet ama ayarlarınızı atarmısınız
Oynadığınız oyunlar nedir genellikleEkli dosyayı görüntüle 14685
dediğiniz yer burası sanırım burasıda 1080p60fps olarak ayarladım.
valorant, rust, rocket leagueOynadığınız oyunlar nedir genellikle
oyunlarda 1080p yayında 1080p birebir çözünürlük veriyorum.Hangi çözünürlükte oynuyosunuz ve hangi oyunu yayında oynuyosunuz
Hocam çok ilginçtirki dediğiniz gibi ayarları düşürdüm bulanıklaşma gitti daha net görüntüOyunları 1920 1080 de oynuyosanız ayarlarınız normal
Cıkış boyutlandırılmış çözünürlüğü 1664x936 da kullanmayı deneyin birde
Boyut azaltma filtresinide en yükseğe alın