Ubısoft "Ürünün Sahipliğini Doğrulamakta Bir Sorun Yaşandı" Sorunu

okan.c

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68
Steam harici çoğu platformdan gına geldi artık illallah ettirdiler. Steamda For Honor oynıcam Ubısofta bağlanırken aşağıdaki hatayı alıyorum. Yardımcı olabilicek biri varmı?
1695229416293.png

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956
Steam harici çoğu platformdan gına geldi artık illallah ettirdiler. Steamda For Honor oynıcam Ubısofta bağlanırken aşağıdaki hatayı alıyorum. Yardımcı olabilicek biri varmı?
Ekli dosyayı görüntüle 27270
Baslat, calistir dedikten sonra %AppData% yazip Enter'e basin. C:\Users\Username\AppData\Local kismindan Ubisoft Game Launcher dosyasini silin ve tekrar deneyin

KS

okan.c

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68
Baslat, calistir dedikten sonra %AppData% yazip Enter'e basin. C:\Users\Username\AppData\Local kismindan Ubisoft Game Launcher dosyasini silin ve tekrar deneyin
bunu yaptıktan sonra oyun hiç açılmıyor. Steam dan oynaya basıyorum başlatılıyor diyo sora durduruldu diyo.

KS

okan.c

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68
Arkadaşlar bu hatanın sebebini buldum. Bu sorunu başka yaşayanlar varsa cevabını bulabilsinler diye paylaşıyorum bu forumu. Nedense Steam For Honor yüklü olan hesabımı değilde başka bir hesabımı başlatıyormuş. For Honor un yüklü olduğu Ubisoft hesabım açıkken denediğimde herhangi bir sorun yaşamadım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri