Denedim ama olmuyorWindows kurulum USB'si oluşturacaksınız. Sonra bilgisayarı oluşturduğunuz USB'den başlatıp normal kurulum adımlarını izleyeceksiniz.
Nasıl yapacağım...sistemin sıfırlanır ubuntudan windows a olduğu gibi geçiremezsin format layıp 0 dan windows kurman gerekir.
sistem başlangıç ayarlarını usb olarak (flash) olarak secmen gerekir Bios dan.Denedim ama olmuyor
bu şey format için ama sistemin orjinal yazılımı için yani orjinalde ubuntu ise ona çevirir windows ise ona, ilk aldığında ubuntumu vardı windows mu?Bu şey format için midir?
Ubuntu vardıbu şey format için ama sistemin orjinal yazılımı için yani orjinalde ubuntu ise ona çevirir windows ise ona, ilk aldığında ubuntumu vardı windows mu?
ISO dosyasını yazdırdım ve dediklerinizi de yaptım ama hata veriyor, sanırım öncelikle format atmak gerekiyor ama onu nasıl yapacağım bilmiyorum-Windows Iso dosyası indirin.
Ubuntu Yazılım yöneticisinden WoeUSB'yi indirin ve bu program ile USB flash belleğe Iso dosyasını yazdırın.
Açılışta ankarta göre değişmekle birlikte genelde F10 veya F12 tuşu ile başlangıç sürücüsü seç kısmı gelir. Oradan USB'yi seçip kuracaksınız.
Ulaşabileceğiniz başka bir Windows yüklü bilgisayar varsa onunla daha kolay oluşturursunuz Windows USB'yi.
Hangisi-Bak şimdi sana adım adım anlatıcam yapacaklarını.
1. windowsu usb ye yaz
2. bios dan sistem başlangıç ayarlarını usb(flash) olarak ayarla
3. windows yüklü usb yi tak sisteme
4. sistemi yeniden başlat
5. sistem açılırken windows ekranı gelicek ordan sistemi 0 la ve windows u kur.
Çok teşekkür ederim yaptım ama şimdi de wi-fi görmüyor...Hepsini silmen sonra oluşturman gerekiyor.
Ethernet girişi yok...Ehternet kablosu ile güncelleştirmeleri yap