Bunun sensörü güzel ama eninde sonunda 1.5 yılda elde kalır türden![]()
Performax Xotran RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Performax Xotran RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatlarını Akakçe ile takip et! Performax Xotran RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Kesin süre belirtmek bence yanlış. Ucuz olan uzun süre kullanılan çok ürünler var. Bütçe de zaten belli , üst seviye bir şey istenmiyor.Bunun sensörü güzel ama eninde sonunda 1.5 yılda elde kalır türden![]()
Ben aslında en iyi ihtimalle söylemiştimKesin süre belirtmek bence yanlış. Ucuz olan uzun süre kullanılan çok ürünler var. Bütçe de zaten belli , üst seviye bir şey istenmiyor.
O onun tercihi. Sonuçta her bütçeye ürün var. Ne istediyse onu önerelim.Ben aslında en iyi ihtimalle söylemiştim
Büyük ihtimal bütçesi var ama vermek istemiyor
Öneri istememiş gibi o yüzden önermemiştim ama bütçe max buysa tabi xotran mantıklıO onun tercihi. Sonuçta her bütçeye ürün var. Ne istediyse onu önerelim.
hyperx wreless 5 görür mü bide gprox gibi switch degisio mu skatez bideÖneri istememiş gibi o yüzden önermemiştim ama bütçe max buysa tabi xotran mantıklı
Hocam şey yanlış anlamayında Türkçe konuşursanız yardım edebilirimhyperx wreless 5 görür mü bide gprox gibi switch degisio mu skatez bide
KFLAJFLSK hocam hyperx wireless 5yıl gider mi .Hocam şey yanlış anlamayında Türkçe konuşursanız yardım edebilirim
Skatez switch değişir, mcu sensör gibi şeylere zarar vermesse gider gitmesine ama teknoloji gelişiyor. Ona bakarsak gt1030 hala çalışırKFLAJFLSK hocam hyperx wireless 5yıl gider mi .
Gprox gibi skatez ve switchler değilşiyor mu