(Alıntıdır)
Gecenlerde 4.70 den vardi aldim taze ve güzeldi. Sisko olduğum için almiyorum
Gecenlerde 4.70 den vardi aldim taze ve güzeldi. Sisko olduğum için almiyorum
Son düzenleme:
O değil de bende linkte tıklayınca gözüm aşağıdaki ürüne takıldı. Kendi sitesinde 80 TL 'ye satılıyor. Alsam mı düşünüyorum. Beni durduk yere masrafa sokacaksın @Hz.ETQ
Valla hocam kilo probleminiz yoksa alin derimTek değilsiniz hocam sizi masrafa sokacak benide diyet bozmaya sokacak @Hz.ETQgeçen ki fırsatta bi alasım gelmişti
![]()
Bana da dün steel seriesi aklıma sokup sipariş verdirdi neyseki eski faremi sattimda 30 lira farkla rework yaptım mouseda @Hz.ETQ sağolsunO değil de bende linkte tıklayınca gözüm aşağıdaki ürüne takıldı. Kendi sitesinde 80 TL 'ye satılıyor. Alsam mı düşünüyorum. Beni durduk yere masrafa sokacaksın @Hz.ETQ
Senınde mi kahve tercihin fındıklıdan yana hocamO değil de bende linkte tıklayınca gözüm aşağıdaki ürüne takıldı. Kendi sitesinde 80 TL 'ye satılıyor. Alsam mı düşünüyorum. Beni durduk yere masrafa sokacaksın @Hz.ETQ
Bu fiyata tarladan cipsin patatesini alamıyoruz hocam her türlü omega 5 yenurİnternetten cips mi alınır
Aroma seviyorum, ucuz görünce yapıştırdım geçtim vallahi.Senınde mi kahve tercihin fındıklıdan yana hocam![]()