ULTIMA-6700XT vs MANTIS-6700XT VO0.5

SoykanBickle

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
MANTIS-6700XT VO0.5 versiyonu daha satışa çıkmadı ama sayfayı aşağı kaydırınca fiyatının 16.638,17 TL olduğu gözüküyor. Sizce hangi sistem alınır? ULTIMA'nın kasası çok daha iyi, sanırım rami de daha iyi ama MANTIS'in SSD depolama alanı daha fazla ve anakartı daha iyi, bir tek kasası sıkıntılı duruyor gibi. Açıkçası benim işime yarayan MANTIS hem 600 lira daha ucuz hem 1TB SSD var hem de anakart daha iyi ama diğer tarafın rami ve kasası aklımı karıştırıyor. Kasa farkından dolayı soğutmada çok sıkıntı yaşar mıyım?

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Mantis parça daha iyi ama dediğiniz gibi Ultima kasası soğutmada daha başarılı. Fakat onunda psu 650w, Asus 750w daha sağlıklı ve ilerde daha çok işinize yarar. Ben olsam Mnatis seçerdim.

KS

SoykanBickle

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Mantis parça daha iyi ama dediğiniz gibi Ultima kasası soğutmada daha başarılı. Fakat onunda psu 650w, Asus 750w daha sağlıklı ve ilerde daha çok işinize yarar. Ben olsam Mnatis seçerdim.
Hocam bu sistem için 650W yeter aslında.

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Hocam bu sistem için 650W yeter aslında.
Cooler Master yeterli zaten ama önerilen seviyesinde, ilerde güncellemek istenirse ya da overclock yapılırsa belki sorun olabilir. 750w daha iyi olur ilerde yükseltme açısından.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri