UltraBook Hakkında Yardım

Hasan Akyüz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selamlar ; 

Asus zenbook 14 yada 13 almayı düşünüyorum. Kullanım amacı iş ve ufak çaplı video edit, Photoshop kullanımı gibi işlemler yapma. Bu PC bana bu uygulamalarda yeterli olur mu yoksa notebook mu almalıyım ? Bunlara ek aklımda olan diğer bir model huawei matebook x

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Model numarasını tam olarak verirseniz işlemcisi GPU birimi ve diğer özelliklerine göre size sorun yaratmaz yada yaratır diyebiliriz. Ancak bu ZenBook serisi zaten iş cihazı yani her iş için minimum özelliklisi bile işinizi görecektir.

KS

Hasan Akyüz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Zenbook 14 için aklında ki model ux431FN. Aslında diğer iki ürüne göre buna daha yakınım, bir ara gözüm zenbook duo pro’ ya da kaydı. Bazen de bu ultrabook’ a o paraları vermek yerine daha üst düzey bir laptop almak daha mantıklı gibi geliyor o yüzden feci şekilde kararsızım

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Seçtiğiniz modelin ana kodunu atmışsınız 2. bileşen seçeneklerine göre değişen kodunu atmamışsınız o yüzden bir şey diyemiyorum. Bana bütçe verirseniz size şu ürünü alın o yazılımlar için diyebilirim.

KS

Hasan Akyüz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
uğur hocam selamlar, fikir değiştirdim o kadar parayı her işi yapmayacak pc lere vermekten vazgeçtim aşağıda ki sistem hakkında görüşlerinizi alabilir miyim ? Daha önce de bir sistem sizin tavsiyeleriniz üzerine toplamıştım hala canavar gibi kullanmaktayım.

GIGABYTE X570 AORUS MASTER AM4 AMD Ryzen™ DDR4 4400MHz (O.C.) M.2 RGB Anakart
AMD RYZEN 9 5900X 3.7GHz 64MB Önbellek 12 Çekirdek AM4 7nm İşlemci
[font=Roboto, Arial, sans-serif]Zotac GeForce RTX 2080 SUPER AMP 8GB GDDR6 256Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı[/font]
[font=Roboto, Arial, sans-serif]GSKILL 32GB (2x16GB) TRIDENT Z DDR4 3200MHz CL16 1.35V Dual Kit RGB LED Ram[/font]
GIGABYTE G750H 750W 80+ GOLD GÜÇ KAYNAĞI
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]GIGABYTE C200G  KASA[/font]

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bu bütçeye monitör dahil değil dimi? Birde bu sistemi bileşen bileşen ayrı yerlerden alabilir ve siz montajlayabilir misiniz yoksa size montajlı gelmesini mi tercih edersiniz. Ayrı ayrı alırsanız daha uyguna daha iyi bir sistem alma ihtimaliniz olabilir o yüzden soruyorum bunu.

KS

Hasan Akyüz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Uğur hocam ayrı ayrı yerlerden parçaları en uyguna bulup alacağım, Montaj kısmını halledebilirim sorun değil o. Ekran ayrı düşünüyorum. Ekran dahil 20 bin yapmayada çalışıyorum aslında ekran olarak benq 240 hz 0.5 ms olan modelini düşünüyorum. Ekranında 5 bin civarı olduğunu düşünülürsek 20 bine ekran dahil bu yada aynı kapasite de bir sistem

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
KS

Hasan Akyüz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Oyun için de bu önerdiğiniz parçaları tavsiye eder misiniz hocam ?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri