Uncharted 4 320 TL eder mi

BrawE

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
uncharted 4 ün iki oyunuda steam e çıktı ve şuan ön siparişte 320 TL sizce alınır mı ama oyunu aşırı seviyorum birde ön sipariş bittikten sonra fiyatı artar mı düşünceleriniz nedir

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Fiyat artar mı bilmem ama Steam indirimlerine oyun eklenirse belki daha da ucuzlayabilir.

KS

BrawE

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Fiyat artar mı bilmem ama Steam indirimlerine oyun eklenirse belki daha da ucuzlayabilir.
oyunu çok beğeniyor yani abartmış gibi mi olur bilmiyorum ama oynayan kişinin hiçbiri pişman değil diyebilirim birde çoğu oyunun ön sipariş aşamasında daha ucuz olduğunu duymuştum

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
oyunu çok beğeniyor yani abartmış gibi mi olur bilmiyorum ama oynayan kişinin hiçbiri pişman değil diyebilirim birde çoğu oyunun ön sipariş aşamasında daha ucuz olduğunu duymuştum
Ön siparişte daha ucuz gibi bir olay varsa alın. Ben böyle bir şeyi ilk defa duyuyorum.

SmileFate

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
835
4. Oyun dediğiniz Hırsızlar Mirası ise oyun güzel ancak "Fiyata değer mi" konusunda bir yorum yapmayacağım.

Fiyat değişir mi derseniz şahsen bu oyunun fiyatının artmasını beklemekteyim hatta çıkıştan önce artarsa da şaşırmam. Çünkü oyun şu an en ucuz Türkiye'de satılıyor.

Satın almak için alttaki yerlere de bakabilirsiniz.
> GameBillet'de 288,99₺
> GamersGate'de 289.52₺

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri