Soru Üni Tercihleri Hk.

Buff Medic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
190
Arkadaşlar benim bu sene imtihan senesi işte 4 yıllık bölüm gidecem normal(dilciyim ama EA) ama açıköğretim 2 yıllık bilgisayar programcılığı bölümü düşünüyorum aynı tercih dönemi içerisinde 2 tercih yapabiliyor muyum acaba? teşekkürler

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
821
Arkadaşlar benim bu sene imtihan senesi işte 4 yıllık bölüm gidecem normal(dilciyim ama EA) ama açıköğretim 2 yıllık bilgisayar programcılığı bölümü düşünüyorum aynı tercih dönemi içerisinde 2 tercih yapabiliyor muyum acaba? teşekkürler
normal örgün eğitimdeyken açıktan eş zamanlı 2. unıversıte okuyabılırsın.
Sınavsız İkinci Üniversite Eğitimi Ülkemizde İstanbul Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi Ve Atatürk Üniversitesinde Verilmektedir.
bırkac bolum var örneğin:
Opera Anlık Görüntü_2023-08-30_200035_ankuzef.ankara.edu.tr.png

KS

Buff Medic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
190
normal örgün eğitimdeyken açıktan eş zamanlı 2. unıversıte okuyabılırsın.
Sınavsız İkinci Üniversite Eğitimi Ülkemizde İstanbul Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi Ve Atatürk Üniversitesinde Verilmektedir.
bırkac bolum var örneğin:
Ekli dosyayı görüntüle 26466
Web Tasarım ve Kodlama mı yoksa Bilgisayar Programcılığı mı hocam?

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
821
Web Tasarım ve Kodlama mı yoksa Bilgisayar Programcılığı mı hocam?
sınavsız 2. unıversite olarak web tasarım ve kodlama bölümü mevcut fakat bilgisayar programcılığı göremedim.

ben ankara unıye baktım detay ıcın diğer unılerın web sayfasından 2. unıversıte bolumlerı adı altındakı bolumlere bakman lazım.

KS

Buff Medic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
190
sınavsız 2. unıversite olarak web tasarım ve kodlama bölümü mevcut fakat bilgisayar programcılığı göremedim.

ben ankara unıye baktım detay ıcın diğer unılerın web sayfasından 2. unıversıte bolumlerı adı altındakı bolumlere bakman lazım.
Sınavsız yazmışsın hocam gerçekten sınavsız mı nasıl başvuruyoruz

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
821
KS

Buff Medic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
190
evet sınavsız. şimdi şöyle düşün 4 veya 2 yıllık normal unı kazandın seneye. bu attığım 2. unıversıte. yazın basvurular acılıyor basvuruyorsun . yukarıda belirttiğim unıler acıyor. dönemlik 1500 tl materyal ücreti ödüyorsun.

detaylar
neye göre alıyorlar nereden başvururum

evet sınavsız. şimdi şöyle düşün 4 veya 2 yıllık normal unı kazandın seneye. bu attığım 2. unıversıte. yazın basvurular acılıyor basvuruyorsun . yukarıda belirttiğim unıler acıyor. dönemlik 1500 tl materyal ücreti ödüyorsun.

detaylar
1693419761989.png

hocam benim istediğim bölüme sahip üni ankara değil anadolu buna nasıl başvuracam peki

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
821

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Kanka sen dilcilige boş iş demiyormuydun ya?

KS

Buff Medic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
190
Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri