KS
- Konu Sahibi
rtx3050 ekran kartlı 5-6aylık cihaz AMD Ryzen 9 5900HX işlemciEkran kartı ne? Ne kadar kullanılmış?
rtx3050 ekran kartlı 5-6aylık cihaz AMD Ryzen 9 5900HX işlemciEkran kartı ne? Ne kadar kullanılmış?
Şahsen 20k ya intel işlemcili sıfır cihaz alırdım. Yukarıda önerdiğim dell daha iyi zaten. 11800h, 5900hx den daha iyi.rtx3050 ekran kartlı 5-6aylık cihaz AMD Ryzen 9 5900HX işlemci
hocam sorun şu ki önerdiğiniz cihaz hem 15,6 inç hem de 3kiloya yakın ben ufak ve hafif bir cihaz arıyorum. Evde kullanmak için almıyorum ev için masaüstü düşünüyorum ileride önceliğim şarjı uzun gidecek yazılım işlerimi çözeceğim hafif bir cihazŞahsen 20k ya intel işlemcili sıfır cihaz alırdım. Yukarıda önerdiğim dell daha iyi zaten. 11800h, 5900hx den daha iyi.
Yazılın içün çok bir şeye gerek yok o zaman. Hp victus serileri alınabilir. Öneri yaparım.hocam sorun şu ki önerdiğiniz cihaz hem 15,6 inç hem de 3kiloya yakın ben ufak ve hafif bir cihaz arıyorum. Evde kullanmak için almıyorum ev için masaüstü düşünüyorum ileride önceliğim şarjı uzun gidecek yazılım işlerimi çözeceğim hafif bir cihaz