- İşlemci
- İntel 13-12.Nesil
- Ekran Kartı
- 4060
45k Bütçem var Tasarım ve Animasyon bölümündeyim ama oyunda oynayacağım için o leptopta güçlü bir leptop'a ihtiyacım var.Bir iki laptop'a baktım eskiden ben insanlara öneriridim ama terzi kendi söküğünü dikemez biliyorsunuz.O yüzden sizden yardım alayım dedim tercih konusunda.
İlk laptop olarak bunu düşünüyorum hem işlemcisi hem de ekran kartının 140w olmasından dolayı öncelikli olarak 1TB baktığım için de makul geldi.
www.gaming.gen.tr
İkinci olarak Msı var diğerinden düşük ama Marka memnuniyeti açısından makul geldi buda.
www.gaming.gen.tr
Muhtemelen Dell'i alıcam ama ek öneriniz varsa da açığım Mağazası olan yerlerden öneri yaparsanız sevinirim. Herkese iyi Forumlar
İlk laptop olarak bunu düşünüyorum hem işlemcisi hem de ekran kartının 140w olmasından dolayı öncelikli olarak 1TB baktığım için de makul geldi.

Dell Gaming G15 5530 G155530014U Intel Core i7-13650HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX4060 8GB 140W 15.6 inç Full HD Ubuntu Gaming Laptop
Yepyeni ve modern bir tasarımda retrodan ilham alan renk seçenekleriyle tarzınızı teknolojinize taşıyın.

MSI CYBORG 15 A13VF-895XTR Intel Core i5-13420H 16GB DDR5 1TB SSD RTX4060 8GB 15.6 inç 144Hz Full HD Freedos Gaming Laptop
Evrimin bir sonraki adımı atıldı: Oyun dünyasına Cyberpunk tarzınızla dalın; bilim-kurgu modasını esnetin; rakiplerinizi yepyeni bir donanımla şaşırtın.

Muhtemelen Dell'i alıcam ama ek öneriniz varsa da açığım Mağazası olan yerlerden öneri yaparsanız sevinirim. Herkese iyi Forumlar