Herkese selam, çok uzatmayacağım. Direk konuya gireyim yaklaşık 5 senedir arkadaş olduğum kızı 5 senedir seviyorum aşığım hep gizlemiştim sevdiğimi bir kaç kez denedim açıldım red yedim arkadaş rolü yaptım kaybetmemek için sesi ve gülüşü bile bana huzur veriyordu, ve hiçbir zaman vazgeçmedim geçemedim, kızlarla konuştum kız ortamına girdim kızlar benimle konuştu konuştuğum kızların lafları kelimeleri hep onu hatırlattı oyun oynarken yemek yerken idmandayken hep aklım da, ama unutamadım onu. Sevgili yaptım sevdiğimi unutmak için unutamadım neyse ki o ayrıldığım kız direk sevgili yaptı. Ben hiçbir zaman unutamadım 5 senedir aşık olduğum kızı sevgilisi var sevgilisi ile mutlu bunu biliyorum o mutlu olunca bende oluyorum ama, üzülüyorum da neden yani nereden kaybettim hiç kötü birisi değilim evet hatalarım oldu, herkesin hatası olur, hiç sevgili olmadık hala arkadaşız 5 senedir sevdiğim ile, o kabul etti arkadaşca olmayı hep red yedim, hiçbir zaman vazgeçmedim çok yakın arkadaştık, dayanamadım açıldım red yedim barışmak istedim barıştık, ne yapmam gerek arkadaşlar bakın rica ediyorum konuşmayı kes demeyin yapamam çok seviyorum.
İçim de bir umut var mümkün mü sizce?
İçim de bir umut var mümkün mü sizce?