- Katılım
- 29 Eki 2022
- Mesajlar
- 19,955
- Tepki
- 4,956
İçinde pdf sunusu yapıyorvideolar gözünde oynuyormu knk xD
İçinde pdf sunusu yapıyorvideolar gözünde oynuyormu knk xD
konusu neİçinde pdf sunusu yapıyor
Hocam ödev vermişler şunu yapıyor oda galiba edisonu araştırma odevikonusu ne
İçinde virüs var mıydıMerhaba, az önce USB belleğim ile bir şey yapıyordum ve bir şeyin bitmesini bekliyordum, beklerken de USB bellek ile biraz oynadım, neden bilmiyorum ama ağzıma soktum ve sonra yanlışlıkla yuttum USB bellekte küçüktü zaten, ne yapmam gerek? Ailemede açıklamaya korkuyorum.
Konu şaka değil.
yalandır bro büyük ihtimal yoksa mideyi yıkamaları lazımİçinde virüs var mıydışaka bi yana ya en kolay yöntem kusmak internette kusma yöntemleri var bir bak
Hocam GTA 5 kaldırıyormusunuzMerhaba, az önce USB belleğim ile bir şey yapıyordum ve bir şeyin bitmesini bekliyordum, beklerken de USB bellek ile biraz oynadım, neden bilmiyorum ama ağzıma soktum ve sonra yanlışlıkla yuttum USB bellekte küçüktü zaten, ne yapmam gerek? Ailemede açıklamaya korkuyorum.
Konu şaka değil.
troll , bunu yaşan biri vardı x forumlardaTroll mu? acılan konu yoksa ciddi mi? arkadaş ya.
Troll mu? acılan konu yoksa ciddi mi? arkadaş ya.
troll hocam ama gerçektede yaşanmıştı bir ara sanırım oradan arkadaş esinlenmiş![]()
Haa bunu cidden yaşayan bir arkadaş var yanıtroll , bunu yaşan biri vardı x forumlarda
evet ama dogrumu bilemiyorumHaa bunu cidden yaşayan bir arkadaş var yanı![]()
Haa bunu cidden yaşayan bir arkadaş var yanı![]()
Sağlık durumu komik birşey değil ama, okuyunca yazıyı ister istemez güldüm ya.evet ama dogrumu bilemiyorum
virüslü filansa sıkıntı büyükMerhaba, az önce USB belleğim ile bir şey yapıyordum ve bir şeyin bitmesini bekliyordum, beklerken de USB bellek ile biraz oynadım, neden bilmiyorum ama ağzıma soktum ve sonra yanlışlıkla yuttum USB bellekte küçüktü zaten, ne yapmam gerek? Ailemede açıklamaya korkuyorum.
Konu şaka değil.
bana güvenme ama arkadan salarsın 1-2 güneMerhaba, az önce USB belleğim ile bir şey yapıyordum ve bir şeyin bitmesini bekliyordum, beklerken de USB bellek ile biraz oynadım, neden bilmiyorum ama ağzıma soktum ve sonra yanlışlıkla yuttum USB bellekte küçüktü zaten, ne yapmam gerek? Ailemede açıklamaya korkuyorum.
Konu şaka değil.