Yardım Usb Device Over Current Status Detected Hatası

n7cati

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
225
Selamlar , dosya çıkartmak için yazıcıyı pcye bağladım fakat bir kaç hata verdi çok fazla güç yüklendi vs gibi , bende pcyi yeniden başlattım fakat açılmadı 1 hafta öncede aynısı olmuştu fakat açılmıştı şuanda pcyi açamıyorum alttaki ekran geliyor ve 15 sn sonra kapanıyor , sanırım usbler ile alakalı kısa devre mi yapıyor acaba ? Tüm usbleri çıkartıp denedim yine açılmadı çözümü nedir bilen varmı?
IMG_2706.jpeg

Selamlar , dosya çıkartmak için yazıcıyı pcye bağladım fakat bir kaç hata verdi çok fazla güç yüklendi vs gibi , bende pcyi yeniden başlattım fakat açılmadı 1 hafta öncede aynısı olmuştu fakat açılmıştı şuanda pcyi açamıyorum alttaki ekran geliyor ve 15 sn sonra kapanıyor , sanırım usbler ile alakalı kısa devre mi yapıyor acaba ? Tüm usbleri çıkartıp denedim yine açılmadı çözümü nedir bilen varmı?
IMG_2706.jpeg
Up

KS

n7cati

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
225
Selamlar , dosya çıkartmak için yazıcıyı pcye bağladım fakat bir kaç hata verdi çok fazla güç yüklendi vs gibi , bende pcyi yeniden başlattım fakat açılmadı 1 hafta öncede aynısı olmuştu fakat açılmıştı şuanda pcyi açamıyorum alttaki ekran geliyor ve 15 sn sonra kapanıyor , sanırım usbler ile alakalı kısa devre mi yapıyor acaba ? Tüm usbleri çıkartıp denedim yine açılmadı çözümü nedir bilen varmı?Ekli dosyayı görüntüle 28735

Up
Bilgisi olan yokmu ?

KS

n7cati

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
225
up up up

KS

n7cati

Klavye Delikanlısı