KAPTANN Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 15 Ara 2016 Mesajlar 48 Tepki 4 Konum TR 9 Haz 2024 #1 Merhaba, Görselde bulunan USB kısımları bir anda çalışmamaya başladı neden acaba? Örnek olarak klavyeyi takıyorum, ışıkları yanıyor ama tepki vermiyor. Ekli dosyalar USB-1.jpg 4.3 MB · Görüntüleme: 13 USB-2.png 245.8 KB · Görüntüleme: 13
Merhaba, Görselde bulunan USB kısımları bir anda çalışmamaya başladı neden acaba? Örnek olarak klavyeyi takıyorum, ışıkları yanıyor ama tepki vermiyor.
K kuru cacık Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 3,421 Tepki 773 9 Haz 2024 #2 Anakrtın usb driverlerini tekrar yükleyin.
KS KAPTANN Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 15 Ara 2016 Mesajlar 48 Tepki 4 Konum TR 9 Haz 2024 Konu Sahibi #3 kuru cacık' Alıntı: Anakrtın usb driverlerini tekrar yükleyin. Genişletmek için tıkla ... Link iletirmisiniz? Kendi sitesinde usb driver ile ilgili bir yer göremedim. Driver Booster ile güncelleme yaptım.
kuru cacık' Alıntı: Anakrtın usb driverlerini tekrar yükleyin. Genişletmek için tıkla ... Link iletirmisiniz? Kendi sitesinde usb driver ile ilgili bir yer göremedim. Driver Booster ile güncelleme yaptım.
K kuru cacık Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 3,421 Tepki 773 9 Haz 2024 #4 Yokmuş.ben de baktım O zaman yazılımsal bi sorun var demektir. Bi format atınız.
KS KAPTANN Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 15 Ara 2016 Mesajlar 48 Tepki 4 Konum TR 9 Haz 2024 Konu Sahibi #5 kuru cacık' Alıntı: Yokmuş.ben de baktım O zaman yazılımsal bi sorun var demektir. Bi format atınız. Genişletmek için tıkla ... Hallettim hocam, BIOS pilini değiştirdim, statik elektrik için boşaltma yaptım düzeldi.
kuru cacık' Alıntı: Yokmuş.ben de baktım O zaman yazılımsal bi sorun var demektir. Bi format atınız. Genişletmek için tıkla ... Hallettim hocam, BIOS pilini değiştirdim, statik elektrik için boşaltma yaptım düzeldi.