Usb kulaklık ses kartına bağlanır mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Halil orhan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Merhaba gamepower mei kulaklığım ve focusrite 2i2 ses kartım var. Kulaklık usb girişine ve ses kartına sahip fakat ben harici ses kartımdan giriş yapmak istiyorum. Ses kartında ise 3,5mm ve 6,3mm jak girişleri mevcut. Kısaca usb girişini jak girişine çevirebilir miyim ya da nasıl bir yol izlemeliyim?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Cvp: Usb kulaklık ses kartına bağlanır mı ?

USB kulaklıkların kablo üzerinde kendi ses kartları bulunuyor bu yüzden haricinden bir dönüştürücü ile bu tarz bir ses kartına bağlasanız bile ürünü ki USB to 3.5mm/USN to Aux dönüştürücüler var piyasada kulaklığın kendi ses kartı her türlü sesi tam bir 3.5mm JAK girişli beslemeli kulaklık kadar size performans veremez.

KS

Halil orhan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: Cvp: Usb kulaklık ses kartına bağlanır mı ?

ugur.gozaydin' Alıntı:
USB kulaklıkların kablo üzerinde kendi ses kartları bulunuyor bu yüzden haricinden bir dönüştürücü ile bu tarz bir ses kartına bağlasanız bile ürünü ki USB to 3.5mm/USN to Aux dönüştürücüler var piyasada kulaklığın kendi ses kartı her türlü sesi tam bir 3.5mm JAK girişli beslemeli kulaklık kadar size performans veremez.
Teşekkür ederim Uğur bey haklısınız tam performans alamadıktan sonra çevirmenin bir anlamı yok o zaman. Peki jak girişli bir kulaklık alsam mikrofon ve ses jakları ayrı olanlardan harici ses kartına bağlasam kullanabilir miyim ? Yoksa pc jak girişlerinden mi kullanmam gerekir ? Gaming ürünlerin yazılımları falan oluyor sonuçta bilemedim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Cvp: Usb kulaklık ses kartına bağlanır mı ?

3.5mm JAK girişi olan bir kulaklığı bu resimdeki ses kartı dahil pek çok 3.5mm JAK girişine izin veren ürünlere bağlayıp daha iyi bir ses deneyimi elde edebilirsiniz tabi. Ancak kulaklığından iyi olması gerekiyor. Kötü bir ses ürününü hiçbir şekilde daha iyi hale getiremezsiniz bu şekilde.

Anakart ses kartları oldukça gelişti güncel modellerde özellikle. Eğer anakartınızda gelişmiş bir besleme ünitesine bağlı minimum ALC 1200 bir ses yongası varsa her türlü kulaklıkta başarılı sonuçlar elde edersiniz ama Odyofil iseniz yani ses odaklı profesyonel bir iş yapıyorsanız o zaman harici ses kartı elzemdir.

KS

Halil orhan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: Cvp: Usb kulaklık ses kartına bağlanır mı ?

ugur.gozaydin' Alıntı:
3.5mm JAK girişi olan bir kulaklığı bu resimdeki ses kartı dahil pek çok 3.5mm JAK girişine izin veren ürünlere bağlayıp daha iyi bir ses deneyimi elde edebilirsiniz tabi. Ancak kulaklığından iyi olması gerekiyor. Kötü bir ses ürününü hiçbir şekilde daha iyi hale getiremezsiniz bu şekilde.

Anakart ses kartları oldukça gelişti güncel modellerde özellikle. Eğer anakartınızda gelişmiş bir besleme ünitesine bağlı minimum ALC 1200 bir ses yongası varsa her türlü kulaklıkta başarılı sonuçlar elde edersiniz ama Odyofil iseniz yani ses odaklı profesyonel bir iş yapıyorsanız o zaman harici ses kartı elzemdir.
Tekrardan teşekkürlerimi sunuyorum, evet müzik ile uğraşıyorum aynı zamanda bu sebepten ses kartıma bağlamak istiyorum kulaklığımı o da oyunlar için zaten. Söylediklerinizi dikkate alacağım sağlıcakla kalın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri