Bundan alacağım ama laptopta yan yana 2 USB girişi yok diğerini telefonun şarj aletine bağlasam olur mu?
Arkadaş demiş zaten, evet olur. 2.5 disk için tek usb gücü yeter, 3.5 da çift usb gerekir.Bundan alacağım ama laptopta yan yana 2 USB girişi yok diğerini telefonun şarj aletine bağlasam olur mu?
2,5 da tek yetmiyor.Arkadaş demiş zaten, evet olur. 2.5 disk için tek usb gücü yeter, 3.5 da çift usb gerekir.
Yetiyor. Kendi kullandığım usb 2.0 bir disk kutusu var. Tek kablo kullanıyorum yıllardır.2,5 da tek yetmiyor.
bende 1 ve 5tb 2,5" hdd ver tek usb üzerinden ikisi de çalışmıyorYetiyor. Kendi kullandığım usb 2.0 bir disk kutusu var. Tek kablo kullanıyorum yıllardır.
Disk boyutu arttıkça güç tüketimi artıyor olabilir. Ama Wd'nin vs yeni usb 3.0 2.5 harici diskleri de tek kablo. Siz sonradan mı harici kutuya koydunuz diskleri, belki sizin kutunun 1 kablosu sadece data, diğer kablosu sadece güç şekilde tasarlanmıştır.bende 1 ve 5tb 2,5" hdd ver tek usb üzerinden ikisi de çalışmıyor
Kutu yok hocam bende, direkt 2,5" sata arkadaşın paylaştığı kablo ile denedim. Kutu da baktım 5TB için uygun kutu bulamadım maalesef.Disk boyutu arttıkça güç tüketimi artıyor olabilir. Ama Wd'nin vs yeni usb 3.0 2.5 harici diskleri de tek kablo. Siz sonradan mı harici kutuya koydunuz diskleri, belki sizin kutunun 1 kablosu sadece data, diğer kablosu sadece güç şekilde tasarlanmıştır.
O zaman o kabloda da data-power ayrı ayrı olmalı. 2.5 diskler 5v zaten. Usb 2.0 da 5v.Kutu yok hocam bende, direkt 2,5" sata arkadaşın paylaştığı kablo ile denedim. Kutu da baktım 5TB için uygun kutu bulamadım maalesef.